Νέο Peugeot Partner: Βραβεύτηκε ως Van Of The Year 2019
Αυτοκίνητο

Νέο Peugeot Partner: Βραβεύτηκε ως Van Of The Year 2019

Νέο Peugeot Partner: Βραβεύτηκε ως Van Of The Year 2019

Μια σημαντική διάκριση έρχεται να επιβραβεύσει τη δέσμευση της ομάδας της Peugeot για ένα έργο που βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής ανάπτυξης της μάρκας.  Το νέο Peugeot Partner εξελέγη “International Van Of The Year 2019” στο Ανόβερο. Η κριτική επιτροπή της διοργάνωσης αποτελείται από δημοσιογράφους από 25 χώρες και εκδότες από ανεξάρτητα περιοδικά ειδικευμένα σε ελαφρά επαγγελματικά οχήματα. Η διάκριση αυτή επισφραγίζει την επιτυχία της Peugeot στα Van της ελληνικής αγοράς την περασμένη χρονιά, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση με μερίδιο αγοράς 26,8 %* και σηματοδοτεί την γενική ανοδική τάση της μάρκας, η οποία βραβεύεται σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων κάθε χρόνο.

Δύο σημαντικές καινοτομίες προσέλκυσαν την προσοχή: ο δείκτης υπέρβαρου για ασφαλή φόρτωση και η περιμετρική πίσω ορατότητα την οποία παρέχει η πίσω κάμερα για προστασία στις “νεκρές” γωνίες. Παράλληλα, το Peugeot Partner ξεχωρίζει χάρη στην αποκλειστική και παγκόσμια υιοθέτηση στην κατηγορία του του συστήματος Peugeot i-Cockpit®, προσφέροντας μια νέα οδηγική εμπειρία. Κάθε επαγγελματίας θα είναι σε θέση να δημιουργήσει τη δική του, εξατομικευμένη διαμόρφωση που θα του επιτρέπει να λειτουργεί αποτελεσματικά. Μάλιστα, η έκδοση Grip καλύπτει την ανάγκη για αποτελεσματικές υπηρεσίες σε δύσκολες συνθήκες, ενώ η έκδοση Asphalt απευθύνεται σε όσους περνούν πολύ χρόνο στο όχημά τους.

Το νέο Peugeot Partner έχει εξαιρετικά δυναμικά χαρακτηριστικά, υψηλή ποιότητα και είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο τόσο σε θέματα ασφάλειας όσο και τεχνολογίας. Προσφέρεται με δύο μήκη αμαξώματος (4,40m και 4,75m) και ένα ευρύ φάσμα κινητήρων και εξοπλισμού που έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τη ζωή των χρηστών του.