Πολυτίμη Κυριακοπούλου: Η πρώτη Ελληνίδα που θα τρέξει στο Ράλι Ντακάρ
Αυτοκίνητο

Πολυτίμη Κυριακοπούλου: Η πρώτη Ελληνίδα που θα τρέξει στο Ράλι Ντακάρ

Πολυτίμη Κυριακοπούλου: Η πρώτη Ελληνίδα που θα τρέξει στο Ράλι Ντακάρ

Μητέρα τεσσάρων κοριτσιών, αρχιτέκτονας, λάτρης της φύσης και των δύο τροχών. Η Πολυτίμη Κυριακοπούλου κατέκτησε άλλη μία ιδιότητα: θα είναι η πρώτη Ελληνίδα αναβάτης μοτοσικλέτας που θα συμμετέχει στο Ράλι Ντακάρ.

“Τον Ιανουάριο του 2020 προγραμματίζω να λάβω μέρος με την μοτοσυκλέτα μου, στο μεγαλύτερο και πιο απαιτητικό αγώνα, το RALLY DAKAR. Ήρθε η ώρα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα”, γράφει στη σελίδα της στο Facebook.

Η Ελληνίδα αναβάτης έχει προγραμματίσει δύο μεγάλες προκλήσεις για το 2019, το Merzouga Rally και το Morocco Desert Challenge, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ράλι Ντακάρ του 2020.

Το 10ο Merzouga Rally μάλιστα ήδη ξεκίνησε. Είναι μία διοργάνωση που λαμβάνει χώρα στην μαροκινή έρημο και μία διαδρομή του αποτελεί μέρος του Ράλι Ντακάρ.

https://www.facebook.com/PolytimiKyr/posts/304416863587859

https://www.facebook.com/PolytimiKyr/posts/303955066967372

Το Morocco Desert Challenge δοκιμάζει τις αντοχές των οδηγών στις δύσκολες συνθήκες της ερήμου, ενώ ταυτόχρονα οι ίδιοι αγωνίζονται ενάντια και στο ρολόι, κυνηγώντας τον καλύτερο χρόνο.

Η Πολυτίμη Κυριακοπούλου που συμμετέχει και στους δύο αυτούς αγώνες στην κατηγορία Rally Prο, ετοιμάζεται πυρετωδώς, έχοντας ήδη την πολύτιμη εμπειρία των αγώνων Tuareg Rally και Libya Rally από το 2018.