Bίκυ Κάβουρα: Μας έδειξε τη… ροκ στυλιστική πλευρά της!
LIFESTYLE

Bίκυ Κάβουρα: Μας έδειξε τη… ροκ στυλιστική πλευρά της!

Bίκυ Κάβουρα: Μας έδειξε τη… ροκ στυλιστική πλευρά της!

Τι φόρεσε για την πρεμιέρα του Just the 2 of us;

Ο Νίκος Κοκλώνης μας υποδέχεται πλέον κάθε Σάββατο βράδυ στις 21:00 με το τραγουδιστικό show του OPEN ενώ στο Celebrity Room με τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια θα βρίσκεται η Βίκυ Κάβουρα και εμείς έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για την ροκ εμφάνισή της.

Η Βίκυ σε συνεργασία με τους έμπειρους στιλίστες της, Ηλία Μιχαλόλια και Χάρη Γκοτζαμανίδη, έκανε μια πολύ ωραία εμφάνιση που ανταποκρίθηκε στα standards ενός μεγάλου βραδινού show. 

Ειδικότερα, η λαμπερή ηθοποιός επένδυσε στη rock διάθεσή της και φόρεσε ένα τοπ, του protégé της Anna Wintour, Αμερικανού σχεδιαστή Alexander Wang, συνδυασμένο με ένα ballon παντελόνι του νεουρκέζικου brand IRO (και τα δύο από το SOHO-SOHO).

Το look ολοκλήρωσε με ένα πολύ ωραίο ζευγάρι σκουλαρίκια σε σχήμα φτερών με λευκά και μαύρα διαμάντια του οίκου Kessaris και παπούτσια Sante.

Για το hair look της η Βίκυ επέλεξε ένα χτένισμα που μας θυμίζει έντονα την Catherine Deneuve στην ταινία Belle de Jour, δια χειρός Κώστα Αυγερινού ενώ το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η Κική Αϊβάζη δημιουργώντας smokey eyes.