Boukla 99 The Show: Η sold-out παράσταση της Νεφέλης Μεγκ πήρε παράταση
LIFESTYLE

Boukla 99 The Show: Η sold-out παράσταση της Νεφέλης Μεγκ πήρε παράταση

Boukla 99 The Show: Η sold-out παράσταση της Νεφέλης Μεγκ πήρε παράταση

Μετά τα απανωτά sold-out των παραστάσεων της τον Μάρτιο, η Nefeli Meg θα συνεχίσει να ανεβαίνει στην σκηνή του Arch Club για να προσφέρει απλόχερα το χιούμορ της στον κόσμο που θα την απολαύσει και τις Πέμπτες του Απριλίου.

Η Nefeli Meg ετοίμασε μια παράσταση με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιώργου Αγγελόπουλου για να καυτηριάσει και να σατιρίσει όλα αυτά που ΤΗΝ και ΜΑΣ απασχολούν.

Κυριολεκτικά  μεταφέρει «την παράνοιά της live στη σκηνή και να μιλάει για όλα που μας βασανίζουν, την επικαιρότητα, τις ανεκπλήρωτες σχέσεις, την οικογενειακή παράνοια και τον ανδρικό εγκέφαλο» όπως λέει.

Ένας κωμικός μονόλογος, μια ωδή στο ρεαλισμό, που βλέπει ωμά την πραγματικότητα και τη μεταμορφώνει σε κωμική φάρσα. Διότι όπως δηλώνει η ίδια “δεν υπάρχει τίποτα πιο κατευναστικό από το δημόσιο χώσιμο, παιδικοί μου φίλοι” και μας καλεί στο Boukla 99 The Show για μια αξέχαστη εμπειρία κωμωδίας.

Μη χάσετε τη ευκαιρία να δείτε από κοντά γιατί η παράσταση της έγινε talk of the town.

Κάθε Πέμπτη του Απριλίου

Ώρα: 21:30, Διάρκεια: 90′ λεπτά – Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:45

Τόπος: Arch Club – Live Stage
Ελασιδών 6, Γκάζι

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market).