Gwyneth Paltrow: Αυτή είναι η δίαιτα που κάνει για να διατηρείται όπως στα 25 της
Κόσμος

Gwyneth Paltrow: Αυτή είναι η δίαιτα που κάνει για να διατηρείται όπως στα 25 της

Gwyneth Paltrow: Αυτή είναι η δίαιτα που κάνει για να διατηρείται όπως στα 25 της

Τα μυστικά που μοιράστηκε με τους θαυμαστές της

Τα μυστικά της διατροφής της μοιράστηκε για άλλη μια φορά η Gwyneth Paltrow στο site της, αποκαλύπτοντας τι έκανε στην καραντίνα για να διατηρείται σε φόρμα όπως όταν ήταν 25 χρονών.

Η 47χρονη σήμερα ηθοποιός παραμένει σε απομόνωση στο σπίτι της στο Λος Άντζελες μαζί με τα παιδιά της, Αpple και Μoses Martin και τον σύζυγό της, Brad Falchuk.

Ο φακός όμως την έχει απαθανατίσει να πηγαίνει για ψώνια στα μανάβικα της γειτονιάς της όπου ανακάλυψε την απόλαυση που έχουν τα εποχιακά φρούτα.

Αποκάλυψε όμως και τι κάνει με τη διατροφή της, που όπως είπε είναι ένας συνδυασμός αγιουβέρδας, διαλειμματικής νηστείας και καθαρής διατροφής.

“Επειδή δεν ταξιδεύω, έχω γυρίσει στα βασικά και σε αυτά που με κάνουν να νιώθω καλά: αγιουβερδική διατροφή για τα dosha μου, διαλειμματική νηστεία και φρέσκα, καθαρά, θρεπτικά τρόφιμα” έγραψε στο Goop.

H αρχαία επιστήμη της αγιουβέρδας βασίζεται στα πέντε στοιχεία του αιθέρα, αέρα, φωτιάς, νερού και γης. Αυτά τα στοιχεία συνδυάζονται και δημιουργούν τα τρία doshas, vata, pitta και kapha, τα οποία όταν είναι σε ισορροπία τότε το σώμα έχει υγεία.

Η Paltrow έδωσε και μια συνταγή “καθαρής διατροφής” καθώς όπως ανέφερε έκανε την detox δίαιτα μιας εβδομάδας που προτείνει στο βιβλίο CLEAN7 ο Alejandro Junger.

“Όταν κάνετε καθαρή διατροφή, πάρτε έναν χουρμά, κόψτε τον στη μέση και βάλτε λίγο βούτυρο αμυγδάλου σε κάθε κομμάτι. Θα σας φανεί σαν γλυκό”.

Περπάτημα και yoga σε ημερήσια διάταξη

Όσο για τη γυμναστική που προτιμά, αυτή είναι κατά κύριο λόγο περπάτημα και yoga.

H Gwyneth έχει επιδοθεί σε μακρινούς περιπάτους με τον σύζυγό της προκειμένου να παίρνει ήλιο όπως έγραψε ενώ ορκίζεται και εκείνη στο όνομα της Tracy Anderson, της γυμνάστριας που έχει αλλάξει τα σώματα αστέρων όπως η Jennifer Aniston, η Gisele και η Shakira.

“Από γυμναστική, ιδρώνω με Bulldog Yoga, CorePower Yoga και τα μαθήματα των Taryn Toomey και Tracy Anderson, αλλά και κάνω περιπάτους κάθε μέρα ή παρά μέρα με τον Brad για να πάρω καθαρό αέρα και λίγο ήλιο”.

Με άλλα λόγια εξασκεί πολύ το νούμερο 6 όπως θα λέγαμε στην καραντίνα!


H Gwyneth Paltrow με τον σύζυγό της, Brad Falchuk σε μία από τις τελευταίες τους βόλτες – Backgrid