Καθαρά Δευτέρα χωρίς λαγάνα, ταραμοσαλάτα και θαλασσινά δεν γίνεται γι αυτό και ο chef Γιώργος Παπακώστας μας έδειξε την πιο απλή, γρήγορη και εύκολη γαριδομακαρονάδα που θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους στο γιορτινό τραπέζι.

Υλικά:

350 γρ. γαρίδες

1½ κ. γ. αλάτι

6 κ. σ . ελαιόλαδο

4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

2 κ. γ ρίγανη

1 κ. γ. μπούκοβο

800 γρ. τομάτα πολτοποιημένη

3 κ. σ. fish sauce

1 πακέτο σπαγγέτι

ψιλοκομμένο μαϊντανό