Ο νέος Έλληνας MasterChef, Μανώλης Σαρρής, έφτιαξε κριθαράκι με λαχανικά και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία στην κουζίνα της σημερινής εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».
Δείτε το βίντεο της συνταγής με την εκτέλεση
Υλικά
200 γρ. κριθαράκι
500 γρ. ώριμες ντομάτες
400 ml νερό
250 γρ. ντοματίνια πολύχρωμα
200 γρ. κατίκι
2 κολοκυθάκια
1 πράσινη πιπεριά
1 κρεμμύδι λευκό
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
2 σκελίδες σκόρδο
½ φλιτζάνι λευκό κρασί
1 λεμόνι
1 ματσάκι βασιλικό
½ ματσάκι δυόσμο
Αλάτι – Πιπέρι
Ελαιόλαδο