Ο Γιώργος Πορφύρης ανέλαβε και φέτος τη στήλη της μαγειρικής στο «Καλοκαίρι #Not» και για την πρεμιέρα διάλεξε ένα από τα πιο λαχταριστά και ονειρεμένα πιάτα.
Σουφλέ ζυμαρικών με πλούσια μπεσαμέλ είχε το μενού για σήμερα και ο σεφ μοιράστηκε τα μυστικά του για αποτέλεσμα που θα μας ξετρελάνει.
Υλικά:
1/2 kg μακαρόνια ταλιατέλες
1/2 συσκευασία ζαμπόν
1 με 2 λουκάνικα
1 πράσο
Για τη μπεσαμέλ:
250 γρ. αλεύρι
250 γρ. βούτυρο
1 λίτρο γάλα