Διατροφή

Σπιτικό σουβλάκι με πανσετάκι, πατάτες φούρνου και σάλτσα από την Πόλη!

Σπιτικό σουβλάκι με πανσετάκι, πατάτες φούρνου και σάλτσα από την Πόλη!

Η Κατερίνα Λένη έχει την πρόταση για να ξεφύγεις από την πεπατημένη!

Έχει βαρεθεί το κλασσικό σουβλάκι και ψάχνεις τρόπους να το φας, αλλά να είναι και υγιεινό και σπιτικό;

Η Κατερίνα Λένη σου έχει τη λύση! Η γνωστή μαγείρισσα, ετοίμαστε στη «Super Κατερίνα» πανσετάκι τυλιχτό σε πίτα με πατάτες φούρνου.

Η συνταγή

  • 1 κιλό πανσετάκια
  • 70 ml ελαιόλαδο
  • 1 πρέζα αποξηραμένη ρίγανη
  • 1 πρέζα καπνιστή πάπρικα
  • 1 πρέζα σκόρδο σε σκόνη
  • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 συσκευασία πίτες της αρεσκείας σας

Για τη σάλτσα:

  • 1 μικρό βάζο ψητές πιπεριές Φλωρίνης
  • 2 ντομάτες μικρές ψιλοκομμένες, χωρίς σπόρια και φλούσα
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 πρέζα αποξηραμένο δυόσμο
  • 1 πρέζα γλυκιά πάπρικα
  • Χυμός από ένα λεμόνι
  • Μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • Λίγες σταγόνες μπαλσάμικο ξύδι

Συνοδευτικό:

Πατάτες φούρνου

Exit mobile version