Τηγανητό γαύρο σε χυλό μπύρας με σάλτσα δυόσμου ετοίμασε ο Βαγγέλης Δρίσκας στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” έχοντας ως έμπνευση του τους ψαροκεφτέδες που φτιάχνουν στις Κυκλάδες.
Υλικά:
1 κιλό γαύρος
150 γρ. αλεύρι
330 ml μπύρα
1 κ.γ. κύμινο
Για τη σάλτσα δυόσμου:
200 γρ. μαγιονέζα
1/2 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
1/2 ματσάκι δυόσμος ψιλοκομμένος
ξύσμα και χυμός από 2 λάιμ
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
https://streamable.com/h2y5mw