Τα τηγανιτά καλαμαράκια είναι ένα αγαπημένο έδεσμα είτε είναι Σαρακοστή είτε όχι. Συνδυάζονται τέλεια με ουζάκι και σαλάτα. Πώς όμως θα πετύχουμε τα τέλεια, τραγανά, καλοτηγανισμένα καλαμαράκια;
Ο Βασίλης Καλλίδης, ο σεφ του “Πρωινού” έδωσε τις οδηγίες του! Τι ρόλο παίζει το σιμιγδάλι στο αλεύρι; Με τι αλεύρι πρέπει να τηγανίσουμε; Με τι λάδι και σε τι θερμοκρασία;
Ακόμη, ο Βασίλης έδωσε και δύο συνταγές για σάλτσες που μπορούν να συνοδέψουν ιδανικά τα καλαμαράκια, η μία με λεμόνι και σκόρδο και η άλλη με μουστάρδα: