Just the 2 of Us: Όλες οι λεπτομέρειες για το κεντημένο σακάκι του Νίκου Κοκλώνη που συζητήθηκε
LIFESTYLE

Just the 2 of Us: Όλες οι λεπτομέρειες για το κεντημένο σακάκι του Νίκου Κοκλώνη που συζητήθηκε

Just the 2 of Us: Όλες οι λεπτομέρειες για το κεντημένο σακάκι του Νίκου Κοκλώνη που συζητήθηκε

Εντυπωσιακό το styling του παρουσιαστή στον τελικό

Ο πολυαναμενενόμενoς τελικός του Just the 2 of Us προβλήθηκε το Σάββατο το βράδυ ζωντανά στις 22:00 από το OPEN με παρουσιαστή τον άψογο στους χειρισμού του live Νίκο Κοκλώνη.

Η μεγάλη παραγωγή με την επιμέλεια του ίδιου του Νίκου Κοκλώνη δεν αποτέλεσε θέμα συζήτησης μόνο για τους παίκτες και τους κριτές αλλά και για τις ενδυματολογικές επιλογές των συμμετεχόντων, που αποτέλεσαν ένα συνεχές course σωστού styling με χειρουργικής ακρίβειας extreme πινελιές, ικανές να διχάσουν το νεανικό κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι πολυάριθμοι celebrities του Just the 2 of Us παρήλασαν όλοι στο τελευταίο επεισόδιο και παρουσίασαν μια ενδυματολογική εικόνα, εύκολα ταυτοποιήσιμη για τον θεατή.

Αυτό που πραγματικά αξίζει να παρατηρήσει κανείς είναι οι σύγχρονες ενδυματολογικές επιλογές των χορευτών του show, που αποδεικνύει τη συνέπεια πρωτίστως στο πρόσωπο του τηλεθεατή και τον σεβασμό απέναντί του, προσφέροντας ένα τίμιο, διαφορετικό και υψηλών προδιαγραφών αποτέλεσμα.

Η λαμπερή επιλογή του παρουσιαστή

Αυτό που αποτέλεσε αιχμή του δόρατος στις συζητήσεις εκτός από το παιχνίδι αυτό καθ΄εαυτό ήταν το τι επέλεξε να φορέσει ο δημοφιλής παρουσιαστής στον υπέρλαμπρο τελικό.

Ο Νίκος Κοκλώνης κατάφερε να μας εκπλήξει ευχάριστα, φορώντας ένα από τα πιο λαμπερά και πανάκριβα outfit παγκοσμίως. Επέλεξε ένα σύνολο και παπούτσια σχεδιασμένα από την Sarah Barton για τον οίκο Alexander McQueen.

Το εκπληκτικό “βασιλικό” σακάκι του με τα κεντημένα με silver tone jewels από ημιπολύτιμους λίθους πέτα, είναι ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει τον αγαπημένο οίκο.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι ήταν ειδική παραγγελία στον λονδρέζικο οίκο μόδας Alexander McQueen και έφτασε λίγες μέρες πριν από τον τελικό διασχίζοντας αεροπορικώς, λόγο Covid, όλη την Ευρώπη.

Την εμφάνισή του συμπλήρωνε ένα ρολόι Rolex Oyster Perpetual σε pink gold, old fashion μοντέλο του 1946, από το Ora Kessaris.

Συγχαρητήρια φυσικά αξίζουν και στους στυλίστες του, Ηλία Μιχαλόλια και Χάρη Γκοτζαμανίδη για την ιδιαίτερα σύγχρονη για την ελληνική τηλεόραση, προσέγγιση για όλες τις εμφανίσεις του παρουσιαστή στο J2US.

Το makeup του παρουσιαστή επιμελήθηκε η Κική Αϊβάζη και το hairstyling ο Βασίλης Μπουλούμπασης.