Άγιος Βαλεντίνος: Οι σταρ βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον έρωτα – Από διαμαντένια κολιέ μέχρι αυτοκίνητα και… ενυδρεία
Life

Άγιος Βαλεντίνος: Οι σταρ βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον έρωτα – Από διαμαντένια κολιέ μέχρι αυτοκίνητα και… ενυδρεία

Άγιος Βαλεντίνος: Οι σταρ βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον έρωτα – Από διαμαντένια κολιέ μέχρι αυτοκίνητα και… ενυδρεία

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μία καλή ευκαιρία για ένα ρομαντικό δείπνο και όμορφες φωτογραφίες αλλά τον έρωτα πρέπει να τον γιορτάζει κανείς καθημερινά.

Στις 14 Φεβρουαρίου ζαχαροπλαστεία και ανθοπωλεία παίρνουν φωτιά όπως και τα διάφορα μαγαζάκια με είδη δώρων με σοκολατάκια και τούρτες, κόκκινα τριαντάφυλλα και αρκουδάκια να είναι οι πιο δημοφιλείς αγορές.

Αυτά όμως για τους κοινούς θνητούς…

Για κάποιους άλλους που η ζωή τους προίκισε με πολλά μηδενικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς οι επιλογές είναι περισσότερες και φυσικά πολύ πιο ακριβές.

Στα ακριβότερα δώρα που αγοράστηκαν ποτέ θα βρει κανείς το κολιέ με διαμάντια α και ρουμπίνια που πήρε ο David Beckham αξίας 8 εκατ. δολαρίων για την αγαπημένη του Victoria.

Ένα εκκεντρικό ζευγάρι που δεν είναι πλέον μαζί, ήταν η Katy Perry και ο Russel Brand.

Το δώρο της Katy Perry στον τότε σύζυγό της Russel Brand ήταν μια μωβ Μπέντλει αξίας 340.000 δολαρίων που δεν περνούσε με τίποτα απαρατήρητη.

Ένα βραχιόλι με την τίγρη από διαμάντια ήταν τα δώρο του Kanye West στην Kim Kardashian το 2015 για να γιορτάσουν τον Άγιο Βαλεντίνο.

Ένα πολυτελές ρολόι Hublot αξίας 50.000$ αγόρασε ο Tyga στην Kylie Jenner για να κάνει ξεχωριστή τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όμως δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό.

Το ζευγάρι τότε είχε περάσει τη μέρα του κάνοντας βόλτα γύρω από τη Νέα Υόρκη με ιδιωτικό ελικόπτερο.

Ενυδρείο με… ροδοπέταλα

Ο ηθοποιός Michael B Jordan ή αλλιώς ο Black Panther, όπως έγινε γνωστός, σίγουρα αξίζει το βραβείο πρωτότυπου δώρου.

Για την ημέρα των ερωτευμένων έκλεισε ένα ολόκληρο ενυδρείο στολισμένο με ροδοπέταλα και χάρισε στο μοντέλο Λόρι Χάρβεϊ ένα υπέροχο γεύμα. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, της αποκάλυψε μάλιστα πως της αγόρασε μετοχές σε γνωστό πολυτελή οίκος μόδας.

Στα πιο αξιοπερίεργα δώρα για τη συγκεκριμένη μέρα συγκαταλέγεται αυτό που έκανε ο Brad Pitt για την Angelina Jolie το 2010.

Της αγόρασε μία ελιά 200 ετών που φυτεύτηκε στο κτήμα του πρώην ζευγαριού στη Νότια Γαλλία και κόστισε 20.000$.

Για όσους ψάχνουν ακόμα το δώρο που θα κάνουν στο ταίρι τους, υπάρχει και το νησί της αγάπης στην Κροατία σε σχήμα καρδιάς. Αρκεί να μπορεί να διαθέσει 13 εκατ. ευρώ για την αγορά του.

Είναι ένα ακατοίκητο νησάκι στο κανάλι Πάσμαν της Αδριατικής, που αστέρες διεθνούς φήμης το επισκέπτονται με σκάφη και τώρα πωλείται ένα μέρος του μόνο από τα 142.000 τετραγωνικά μέτρα που είναι συνολικά.