Bulgari Hotel: Κάνει το ντεμπούτο του στην «Πόλη του Φωτός»
Life

Bulgari Hotel: Κάνει το ντεμπούτο του στην «Πόλη του Φωτός»

Bulgari Hotel: Κάνει το ντεμπούτο του στην «Πόλη του Φωτός»

Bulgari Hotel αναμένεται να ανοίξουν στη Ρώμη (2022), τη Μόσχα (2022), το Τόκιο (2023), το Μαϊάμι (2024) και το Λος Άντζελες (2025)

Το Bulgari Hotel Paris άνοιξε τις πόρτες του στη λεωφόρο George V 30 στην «Πόλη του Φωτός», αποτελώντας την τελευταία προσθήκη στην αλυσίδα των Bulgari Hotels & Resorts, η οποία διαθέτει ακίνητα στο Μιλάνο, το Ντουμπάι, το Μπαλί, το Λονδίνο, τη Σαγκάη και το Πεκίνο.

Bulgari Hotel αναμένεται να ανοίξουν στη Ρώμη (2022), τη Μόσχα (2022), το Τόκιο (2023), το Μαϊάμι (2024) και το Λος Άντζελες (2025).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Gaunt Communications (@lindagauntco)

Όπως όλα τα Bulgari Hotels & Resorts, το Bulgari Hotel Paris έχει σχεδιαστεί από το ιταλικό αρχιτεκτονικό γραφείο Antonio Citterio Patricia Viel. Το ξενοδοχείο διαθέτει 76 δωμάτια, εκ των οποίων τα 57 είναι σουίτες, το καθένα με δική του βεράντα.

Στην κορυφή του κτιρίου, το ρετιρέ Bulgari των 35.000 ευρώ τη βραδιά εκτείνεται σε δύο επίπεδα. Διαθέτει επίσης κρεμαστό κήπο και θέα στη γαλλική πρωτεύουσα. Πέρα από το ρετιρέ Bulgari, υπάρχουν τέσσερις Bulgari Suites και τέσσερις Exectuvie Terrace Suites.