Deluxe: Η πιο funky και ξεσηκωτική μπάντα της Γαλλίας στο Arch Club
Life

Deluxe: Η πιο funky και ξεσηκωτική μπάντα της Γαλλίας στο Arch Club

Deluxe: Η πιο funky και ξεσηκωτική μπάντα της Γαλλίας στο Arch Club

Tα γαλλικά μουστάκια έρχονται στην Αθήνα

Ξεκίνησαν από μια επαρχιακή πόλη στη Νότια Γαλλία, την Aix-en-Provence, παίζοντας μουσική στους δρόμους και μέσα σε λίγα χρόνια έγιναν η πιο αγαπητή και περιζήτητη για τα live τους μπάντα της χώρας.

Η φήμη των εκκεντρικών Deluxe όμως ξεπέρασε τα σύνορα της Γαλλίας αφού περιοδεύουν με επιτυχία σε όλον τον πλανήτη έχοντας να παρουσιάσουν μία εντυπωσιακή οπτικοακουστική παράσταση με τρελά, πολύχρωμα και λαμπερά κοστούμια και ιδιαίτερη σκηνογραφία.

Με σήμα τους το μουστάκι και τα τρελά κοστούμια τους, η γοητευτική παρέα έξι φίλων, των Pepe, Soubri, Pietre, Kilo, Kaya και Liliboy επισκέπτονται για πρώτη φορά την Αθήνα για μια ξέφρενη συναυλία.

Μέσα σε 4 χρόνια οι Deluxe επέβαλαν την ιδιαίτερη ταυτότητά τους στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Το μουσικό τους στυλ έχει πινελιές από Funk, Εlectronic, Hip Hop, Soul, και Pop, ενώ είναι γνωστοί για τη χρήση πολλών μουσικών οργάνων στις συναυλίες τους, τις οποίες μετατρέπουν σε τρελά πάρτυ.

Ξεχωρίζει φυσικά η φωνή της χαρισματικής Liliboy ενώ το διεθνές κοινό τους αγκάλιασε και χάρη στον αγγλόφωνο στίχο τους.

Ένα είναι βέβαιο και αυτό τους κάνει την πιο περιζήτητη μπάντα για live: το κέφι τους είναι μεταδοτικό και τα live τους προκαλούν φρενίτιδα!

Μέσω της Chinese Man Records που τους έφερε στη δισκογραφία, κυκλοφόρησαν 2 albums και ένα ΕΡ τα οποία περιλαμβάνουν πολλές επιτυχίες με εκατομμύρια views, όπως τα “Tall Ground”, “Pony”, “Superman”, “Tum Rakak”, “Shoes” και “My World”. Η τελευταία τους δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε από την Polydor το 2022 με τίτλο “Moustache Gracias”, έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό και έχει προσφέρει επιτυχίες όπως το ομώνυμο κομμάτι του album και το “Flowers”.

Όσο για το μουστάκι -όλα τα αγόρια της μπάντας είναι μυστακοφόροι ενώ η Liliboy συνήθως φοράει φούστα σε σχήμα μουστακιού- όπως έχουν δηλώσει σε συνέντευξή τους το υιοθέτησαν όταν τραγουδούσαν στους δρόμους διότι έτσι αναπτυσσόταν μια οικειότητα με τους περαστικούς. Αργότερα όταν άρχισαν πια να γίνονται γνωστοί, το κράτησαν ως το γούρι τους!

Οι Deluxe είναι εξαιρετικά ενεργοί είτε παίζοντας σε μεγάλα φεστιβάλ είτε ηχογραφώντας τα albums τους είτε γυρίζοντας τα ιδιαίτερα και πρωτότυπα video clips που συνοδεύουν τα τραγούδια τους.Τα τραγούδια τους είναι τόσο ιδιαίτερα ώστε από την πρώτη ακρόαση ,σου καρφώνονται στο μυαλό και παραμένουν εκεί για πολλά χρόνια.

Το ίδιο και οι ζωντανές εμφανίσεις τους! Οποιος έχει παρακολουθήσει συναυλία των Deluxe σίγουρα θέλει να ξαναβρεθεί σε live τους γιατί θέλει να ξαναζήσει την ενέργεια που παράγουν σε κάθε συναυλία τους.

Αυτή η χαρούμενη μπάντα έρχεται στην Αθήνα και σας καλεί σε ένα live που θα σας γεμίσει χαρά στο Arch Club.

Mαζί τους οι Panama Cardoon και οι Billa Qause (live set)

ARCH Club-Live Stage, Ελασιδών 6, Γκάζι

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του: (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market)