Μαίρη Βαρσάμη: Η παίκτρια του Big Brother παρουσίασε το πρώτο της παιδικό βιβλίο
Life

Μαίρη Βαρσάμη: Η παίκτρια του Big Brother παρουσίασε το πρώτο της παιδικό βιβλίο

Μαίρη Βαρσάμη: Η παίκτρια του Big Brother παρουσίασε το πρώτο της παιδικό βιβλίο

Το πρώτο της βιβλίο που είναι και παιδικό παρουσίασε η πρώην παίκτρια του Big Brother Μαίρη Βαρσάμη.

Το «Καλώς Ήρθατε στον Πλανήτη Πανδαισία» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κάκτος και είναι μια τρυφερή εισαγωγή στις έννοιες της προστασίας του περιβάλλοντος και της ανακύκλωσης, της χορτοφαγίας και της διαφορετικότητας.

Η σύμβουλος επικοινωνίας, ραδιοφωνική παραγωγός και συγγραφέας τόνισε πώς «κάποιες αλήθειες ίσως μόνο μέσα από απλές ιστορίες και χρωματιστές εικόνες μπορούμε να τις νιώσουμε, από πολύ νωρίς στη ζωή μας, για να θυμόμαστε τις κοινές αξίες που μας ενώνουν ως ανθρωπότητα».

Μέρος των εσόδων της συγγραφέως δωρίζονται στον οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για την πραγματοποίηση της ευχής ενός παιδιού.

Την παρουσίαση συντόνισε η δημοσιογράφος και στέλεχος της BarkingWell Media Σοφία Τουντούρη, προλόγισε ο φιλόλογος – επιμελητής κειμένων Γιώργος Προεστός από τις εκδόσεις Κάκτος, αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η ηθοποιός Στέλλα Κρούσκα, ενώ ως επίτιμος καλεσμένος ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος πέρασε ένα ηχηρό μήνυμα για τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη.

Πολλοί ήταν οι συμμετέχοντες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, μεταξύ άλλων η Ιδρύτρια του Humanity Greece, Γεωργία Παράσχου, η Σύμβουλος Επιχειρηματικής & Βιώσιμης Ανάπτυξης και συνιδρυτικό μέλος της ΜΚΟ “Atraktos” Desy Karaphanska, η υπεύθυνη παραγωγής της Acun Medya Emine Yesir, ο project manager τηλεοπτικών παραγωγών Θοδωρής Σημαντηράκης, ο τραγουδιστής Jimmy Sion, ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου, η ραδιοφωνική παραγωγός του Love Radio, Αιμιλία Κονισπολιάτη, το στέλεχος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και συμμετέχουσα στο The Chase του MEGA Δρ. Μαρία Μάρκου, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων των Εκδόσεων Κάκτος Μαρία Κουκουβίνου κ.ά.