Ninnolo: Cool off με γνήσια Italian all day experience, τώρα και στην Αγία Παρασκευή
Life

Ninnolo: Cool off με γνήσια Italian all day experience, τώρα και στην Αγία Παρασκευή

Ninnolo: Cool off με γνήσια Italian all day experience, τώρα και στην Αγία Παρασκευή

Από gelato μέχρι τη βασίλισσα Pinsa Romana originale!

Αναζητάς μια γνήσια Italian all day experience; Το Ninnolo, η διάσημη αυθεντική gelateria, ήρθε και στην Αγία Παρασκευή με ένα νέο κατάστημα γεμάτο γλυκές και αλμυρές ιταλικές γεύσεις.

Πρωταγωνιστής ασφαλώς, το μοναδικό κρεμώδες παγωτό Ninnolo. Μόνο από φρέσκο ελληνικό γάλα και χωρίς καθόλου κρέμα γάλακτος, βούτυρο και αυγά, ώστε τα λιπαρά του να είναι ελάχιστα και το δροσερό του άρωμα αυθεντικό.

Πριν ή μετά απ’ αυτό, όμως, θα υπάρχει μία μεγάλη παρέλαση αλμυρών και γλυκών νοστιμιών σε συνδυασμούς προσαρμοσμένους σε όλα τα γούστα.

Στο μενού περιλαμβάνονται επιλεγμένα προϊόντα μικρών παραγωγών, όπως τυριά και αλλαντικά που τα συνοδεύει χειροποίητο ψωμί ημέρας.

Ακολουθούν τα φρέσκα ζυμαρικά κάθε τύπου. Και, βέβαια, η βασίλισσα Pinsa Romana originale! Η νέα τάση στην απόλαυση, με ζύμη που ωριμάζει για 72 ώρες για να προσφερθεί λαχταριστή, σε πρωτότυπες μείξεις διαφορετικών υλικών.

Τη γιορτή της γεύσης, ωστόσο, πλαισιώνουν κι άλλες λιχουδιές, όπως Pancakes, Εnergy Bowl, αυγά και BLT Sandwich ή Sandwich Pastrami με χυμούς για ένα πλήρες πρωινό.

Pancake Banoffee

Αργότερα, μία Bellunga Salad με φακές και παγωμένη μπύρα από πολλές ετικέτες.

Μετά, στο τραπέζι έρχονται οι περίφημες Ninnolo Amatriciana και Pinsa cotto Fungi με εκλεκτά κρασιά. Και στο τέλος, η φινετσάτη Lemon Pie meringue.

Pinsa cotto funghi: ζυμάρι ωρίμανσης 72 ωρών με σάλτσα ντομάτας, mozzarella,ζαμπόν μοσχάρι, μανιτάρια και δάκρυ πιπεριάς

Τα Ninnolo αγαπήθηκαν, ήδη, στην Κηφισιά, στο Κολωνάκι και στο River West  και τώρα δίνουν ραντεβού στην Αγία Παρασκευή, στην οδό Ευεργέτου Γιαβάση 11.