Palamaiki: Ντύσε το σπίτι σου όπως θα ντυνόσουν κι εσύ! Οι μοντέρνες, ποιοτικές προτάσεις και συλλογές λευκών ειδών που θα σε ενθουσιάσουν
Life

Palamaiki: Ντύσε το σπίτι σου όπως θα ντυνόσουν κι εσύ! Οι μοντέρνες, ποιοτικές προτάσεις και συλλογές λευκών ειδών που θα σε ενθουσιάσουν

Palamaiki: Ντύσε το σπίτι σου όπως θα ντυνόσουν κι εσύ! Οι μοντέρνες, ποιοτικές προτάσεις και συλλογές λευκών ειδών που θα σε ενθουσιάσουν

Ανακάλυψε όλες τις χειμερινές συλλογές της εταιρείας και απόλαυσε το σπίτι σου!

Ντύσε το σπίτι σου όπως θα ντυνόσουν και εσύ, με λευκά είδη Palamaiki home που να  ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και την καλαισθησία τους.

Με άλλα λόγια, ανακάλυψε τις νέες συλλογές της Palamaiki που εδώ και 43 χρόνια ακολουθεί τις τάσεις κάθε σεζόν, αλλά σου παρέχει και κλασικά, διαχρονικά κομμάτια και είδη.

Ό,τι ακριβώς αναζητάς και για το ντύσιμό σου!

Δες τι σου προτείνει για να ντύσεις και να απολαύσεις το σπίτι σου:

Για το υπνοδωμάτιο

Οι πιο ωραίες συλλογές της Palamaiki σε είδη για το υπνοδωμάτιο θα κάνουν τον ύπνο σου ελαφρύ και άνετο.

Ανακάλυψε τη νέα  συλλογή σεντονιών από 100% bamboo, ένα φυσικό υλικό με απίστευτη αίσθηση στην υφή του.

Η Fashion Life είναι η πιο οικονομική συλλογή με τα πιο μοντέρνα σχέδια.

Αν όμως ζητάς κάτι πιο εκλεπτυσμένο, συλλογές όπως η Satin days, με σεντόνια από 300 κλωστές, θα σου δώσουν αίσθηση πολυτέλειας.

Ανακάλυψε την πρωτοποριακή Luminous collection, με στοιχεία που φωσφορίζουν στο σκοτάδι. Εκτός από σεντόνια, η συλλογή περιλαμβάνει κουβέρτες, παπλώματα, παπλωματοθήκες και κουρτίνες που φωσφορίζουν.

Για σένα που αγαπάς τους συνδυασμούς, η συλλογή Mix & Match είναι στα γούστα σου.

Στη χειμερινή συλλογή, υπάρχουν και τα σεντόνια φανέλας – ιδανικά για το χειμώνα- καθώς είναι πολύ ζεστά. Επίσης, σε κάθε συλλογή μονόχρωμων σεντονιών προστίθενται χρώματα που έχουν επιλεχθεί για την τρέχουσα συλλογή (όπως φέτος θα βρεις το κίτρινο, το μπλε, το χακί κ.ά).

Για άλλη μια χρονιά, ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία σε παπλώματα και κουβέρτες, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με ασορτί μαξιλαροθήκες και κουβέρτες καναπέ, αλλά και τη νέα συλλογή παπλωματοθηκών με pon pon,κ.ά.

Μη χάσεις ακόμα τη συλλογή Pixel με τυπώματα που θα σε ενθουσιάσουν!

Για το παιδί και το μωρό

Στην παιδική σειρά (My kingdom, Trends), υπάρχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων, νέες συλλογές- όπως η Luminous και η Pixel (digital)- και πολλά νέα προϊόντα με στόχο ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο.

Στη φετινή συλλογή περιλαμβάνονται χαλιά για το παιδικό δωμάτιο βασισμένα σε σχέδια της συλλογής λευκών ειδών, αλλά και φωσφοριζέ χαλιά τα οποία συνδυάζονται με ασορτί φωσφοριζέ κουβέρτες.

Στα αξεσουάρ του παιδικού δωματίου, υπάρχουν χειροποίητα καλάθια για την αποθήκευση παιχνιδιών, ασορτί χαλάκια, κουνουπιέρες και μαξιλάρες, κουκλάκια, κουβερτοκάπες και πολλά άλλα.

Στα έξτρα είναι οι συλλογές που απευθύνονται αποκλειστικά στο μωρό, όπως η Happy baby, τα baby joia κ.ά. αλλά και χρήσιμα προϊόντα για το μωρό και τους γονείς, όπως μαξιλάρι θηλασμού, σετ λουτρού με σαλιάρες και μπουρνουζοπετσέτες, κουβέρτες αγκαλιάς, πόντσο, πάντες για την κούνια, σάκο παιχνιδιών κ.ά.

Δες εδώ τον κατάλογο για το παιδικό δωμάτιο

Για το μπάνιο

Ανακάλυψε τις ολοκληρωμένες λύσεις της Palamaiki με μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και ποιότητες σε πετσέτες, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν με κουρτίνες και πατάκια μπάνιου, μπουρνούζια, καθώς και τα νέα σετ σαπουνοθήκης, πιγκάλ και δοχείου σαπουνιού.

Για το καθιστικό και την κουζίνα

Για το καθιστικό σου θα βρεις πολλά νέα σχέδια σε ριχτάρια, τα οποία συνδυάζονται με μαξιλαροθήκες, χαλιά εμπνευσμένα από τα σχέδια της συλλογής, μαξιλάρες δαπέδου, διακοσμητικά καλάθια, χειροποίητες μαξιλαροθήκες, μαξιλάρια σε διάφορα σχήματα, πουφ, τραπεζομάντηλα και runners.

Επίσης, η Palamaiki διαθέτει μεγάλη ποικιλία και στις πετσέτες κουζίνας.

Οι συλλογές που δεν πρέπει να χάσεις

Στα νέα είδη της Palamaiki έχουν προστεθεί και οι πετσέτες γυμναστηρίου από microfiber, με μεγάλη απορροφητικότητα και πολύ ελαφριές, ώστε να πιάνουν ελάχιστο χώρο.

Επίσης, κάθε σεζόν θα βρεις συλλογές των ομάδων ΠΑΟ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΑΕΚ.

Φέτος, για πρώτη φορά ανακάλυψε μια capsule collection με χριστουγεννιάτικα- σεντόνια, κουβέρτες, μαξιλάρια, τραπεζομάντηλα, σουπλά, runner, πετσέτες για να ντύσεις με τον πιο εορταστικό τρόπο το σπίτι σου!

Good to know: Στην συλλογή του χειμώνα, η Palamaiki χρησιμοποίησε στην συσκευασία ανακυκλώσιμο χαρτόνι, σε μια προσπάθεια μείωσης της χρήσης πλαστικών, κάτι που θα ολοκληρωθεί προσεχώς και στις επόμενες συλλογές της εταιρείας.

Δες εδώ όλον τον κατάλογο της Palamaiki home

Palamaiki Home

Τηλ. 210 3455101

[email protected]

palamaiki.gr

https://www.facebook.com/Palamaiki/

https://www.instagram.com/palamaiki/