Περιοδικό «Επίλογος»: Σημαντική συνεργασία με το φιλανθρωπικό σωματείο «Παιδιά της γης»
Life

Περιοδικό «Επίλογος»: Σημαντική συνεργασία με το φιλανθρωπικό σωματείο «Παιδιά της γης»

Περιοδικό «Επίλογος»: Σημαντική συνεργασία με το φιλανθρωπικό σωματείο «Παιδιά της γης»

Η ανακοίνωση σε μία λαμπερή εκδήλωση Πολιτισμού

Τη συνεργασία του με το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Παιδιά της γης» και τη νυν πρόεδρό του, Αθηνά Γιαννούλη-Γουρδομιχάλη, ανακοίνωσε ο κ. Τάκης Βλαστός, Διευθυντής και Εκδότης του ΕΠΙΛΟΓΟΥ, στην παρουσίαση της 30ης έκδοσής του, «ΕΠΙΛΟΓΟΣ 2021».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος», μέσα σε μια ζεστή και συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων του πολιτισμού, της πολιτικής και της ευρύτερης κοινωνικής ζωής του τόπου, ο «Επίλογος» τίμησε τρεις σημαντικούς εκφραστές των Γραμμάτων, των Τεχνών και των Επιστημών: την ηθοποιό κα Λήδα Πρωτοψάλτη, τον συγγραφέα-σκηνοθέτη κ. Βασίλη Παπαβασιλείου και τον ιστορικό-νεοελληνιστή κ. Roderick Beaton.

Η Λήδα Πρωτοψάλτη παραλαμβάνει το βραβείο της από τον Παναγιώτη Μεντή

Ο Τίτος Πατρίκιος βραβεύει τον Βασίλη Παπαβασιλείου

Τη βραδιά παρουσίασε για άλλη μία χρονιά ο Αλέξης Κωστάλας.

Τιμηθέντες και παρευρισκόμενοι, ανταποκρίθηκαν θερμά στις δράσεις του σωματείου, συνεισφέροντας οικονομικά, ούτως ώστε τα «Παιδιά της Γης» να συνεχίσουν το έργο τους βοηθώντας τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η κα Ελένη Δουνδουλάκη, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Κυβερνήσεως, ο κος Π. Σκουρολιάκος ως εκπρόσωπος του προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ο τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας κος Προκόπιος Παυλόπουλος με την κα Σίσσυ Παυλοπούλου, η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κα Μ. Βιδάλη, o κος Γιώργος Γουρδομιχάλης, η κα Αθηνά Γιαννούλη-Γουρδομιχάλη, βουλευτές όλων των κομμάτων αλλά και σημαντικοί άνθρωποι των Γραμμάτων, των Τεχνών όπως οι: Π. Δημαράς (πρόεδρος του ΣΦΜ) Ρ. Αξελός, Λ. Γιοβανίδης, Σπ. Μπιμπίλας, Αλ. Μυλωνάς, Μ. Μητσιάς, Π. Ορκώπουλος, Γ. Ρούφας, Γιάν. Αναστασάκης, Αλ. Σακελαροπούλου, Νικ. Χανιωτάκης, Θ. Προκοπίου, Λ. Καφαντάρη, Αλ. Κωτσοβούλου, Έμ. Κολιανδρή, Γ. Κουνδουράκη, Γ. Λιάνης, Ν. Διαμαντής, Γ. Γιωγλερής, Λ. Νταϊφά, Ν. Νικολάου, Ανδρ. Ροδίτης και πολλοί άλλοι.

Παύλος Ορκόπουλος, Λίλα Καφαντάρη, Τάκης Βλαστός

Προκόπης Παυλόπουλος, Πάνος Δημαράς, Τάκης Βλαστός