SHOPFLIX.gr: Το πιο πλήρες και σύγχρονο online marketplace της Ελλάδας είναι εδώ!
Life

SHOPFLIX.gr: Το πιο πλήρες και σύγχρονο online marketplace της Ελλάδας είναι εδώ!

SHOPFLIX.gr: Το πιο πλήρες και σύγχρονο online marketplace της Ελλάδας είναι εδώ!

Κάνε τις αγορές σου εύκολα και απολαυστικά!

Το νέο απόλυτο hub για online αγορές μόλις άνοιξε! Το SHOPFLIX.gr, το πιο σύγχρονο ψηφιακό marketplace, με ανεξάντλητη γκάμα προϊόντων, εδώ και λίγες μέρες έκανε την πιο δυναμική εκκίνηση, κερδίζοντας το ελληνικό κοινό.

Μπαίνοντας στο SHOPFLIX.gr βρίσκεις πάντα αυτό που ψάχνεις με εύκολη και απολαυστική πλοήγηση και οι αγορές σου παραδίδονται άμεσα και εγγυημένα σε όλη την Ελλάδα!

Μπορεί να «άνοιξε τις πόρτες του» εδώ και λίγες μόνο μέρες, αλλά το νέο online marketplace SHOPFLIX.gr έχει γίνει ήδη αγαπημένος μας προορισμός shopping.

Μπαίνοντας στη νέα, πρωτοποριακή πλατφόρμα ανακαλύπτεις αμέσως τους λόγους:

Ανεξάντλητη γκάμα προϊόντων

Με τεράστια γκάμα προϊόντων, το SHOPFLIX.gr κερδίζει αμέσως την προσοχή, αφού εδώ μπορείς να βρεις κάθε τι που αναζητάς. Από smartphone, laptop, κονσόλες και αξεσουάρ, μέχρι χιλιάδες βιβλία, παιχνίδια, είδη προσωπικής φροντίδας, εξοπλισμό επαγγελματικό αλλά για κάθε είδους hobby, προϊόντα υγείας και ομορφιάς, βρεφικά προϊόντα, υπέροχα είδη για το σπίτι, κάβα και είδη καπνιστού ακόμα και προϊόντα για κατοικίδια. Και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές!

Εύκολη και απολαυστική πλοήγηση

Βασικό ατού του νέου online marketplace η εύκολη και ταχύτατη πλοήγηση, αφού εντοπίζεις αμέσως τις κατηγορίες και τις υποκατηγορίες που σε οδηγούν σε αυτό που επιθυμείς να βρεις. Τα βήματα για την ολοκλήρωση της κάθε αγοράς είναι απλά και ξεκάθαρα, με απόλυτη διαφάνεια συναλλαγών, εγγυημένες διαδικασίες και σαφείς χρόνους παράδοσης, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν διαμένει ο αγοραστής.

Άμεσες και εγγυημένες παραδόσεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδας

Πρωταρχικός σκοπός της δημιουργίας του SHOPFLIX.gr ήταν να δώσει λύσεις στους Έλληνες καταναλωτές και συνεργάτες ακόμα και στο πιο μακρινό μέρος της χώρας. Για παράδειγμα, μια δασκάλα στη Σιάτιστα ή την Κάσο να μπορεί να παραλάβει τα βιβλία της το ίδιο εύκολα με κάποιον που ζει στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη.

Το νέο marketplace στήθηκε εξ αρχής πάνω σε αυτή τη λογική και για τον σκοπό αυτό η ομάδα που το δημιούργησε ένωσε τις δυνάμεις της με την εταιρία ταχυμεταφορών Courier Center, μια συνεργασία που επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο του last mile προσφέροντας πανελλαδική κάλυψη.

Έτσι οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν αγορές γνωρίζοντας ότι τα προϊόντα τους θα παραδοθούν άμεσα και με ασφάλεια σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Κορυφαία ποιότητα

Με το νέο marketplace συνεργάζονται ήδη δεκάδες επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα, πολύ προσεκτικά επιλεγμένες, ώστε να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών -και η λίστα τους διαρκώς να διευρύνεται.

Η έμφαση στην ποιότητα είναι ξεκάθαρη από την πρώτη κιόλας πλοήγηση στο SHOPFLIX.gr.

Μαζί με τος εγγυημένες διαδικασίες και τους ξεκάθαρους τρόπους παράδοσης, δημιουργείται ένα τρίπτυχο που εγγυάται ασφάλεια σε κάθε καταναλωτή, ώστε να επιστρέψει στο ίδιο περιβάλλον για όλων των ειδών τις αγορές.

Μια ομάδα experts στο online shopping

«Ψυχή» του SHOPFLIX, της νέας πλατφόρμας ηλεκτρονικών αγορών της εταιρείας Wellcomm με επικεφαλής τον Χρήστο Καλογεράκη, είναι μια ταλαντούχα ομάδα Ελλήνων τεχνικών, experts πωλήσεων, content creators και πολλών ακόμα εξειδικευμένων επαγγελματιών, που γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες του e-commerce στη χώρα μας έβαλαν τον πήχη ψηλά.

Μια ομάδα με πολύχρονη εμπειρία στο λιανεμπόριο και το e-commerce, που γνωρίζει καλά τη σωστή λειτουργία ενός marketplace αλλά και τα ζητούμενα των πελατών, ώστε με φρέσκια ματιά, όραμα και διάθεση να προσφέρει λύσεις βελτιώνοντας την εμπειρία τους. Πρωταρχικός στόχος του brand είναι να έχει στο επίκεντρό του τον άνθρωπο.

Το SHOPFLIX.gr μέσα σε λίγες μόνο μέρες «στον αέρα» έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά και να κερδίσει τους χρήστες, προσφέροντας μια συνολικά αναβαθμισμένη και ουσιαστικά καλύτερη online αγοραστική εμπειρία σε κάθε καταναλωτή.

Κι αυτό γιατί εδώ όλοι μπορούν να βρουν αμέσως το προϊόν που επιθυμούν, να το αγοράσουν εύκολα, με λίγες μόνο κινήσεις από το κινητό τους και να το έχουν στα χέρια τους γρήγορα και αξιόπιστα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν κατοικούν.