Ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη ζει το δικό του Survivor σε ακατοίκητο νησί του Αιγαίου και περνά «ζωή και κότα»
Life

Ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη ζει το δικό του Survivor σε ακατοίκητο νησί του Αιγαίου και περνά «ζωή και κότα»

Ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη ζει το δικό του Survivor σε ακατοίκητο νησί του Αιγαίου και περνά «ζωή και κότα»

Ενόψει καλοκαιριού ψάχνουν προσωπικό. «Ψήνεσαι»;

Απομονωμένοι σε ένα νησί για μήνες με καταγάλανες παραλίες συντροφιά μονάχα με μία χούφτα ανθρώπους – και αυτό όχι σε καθημερινή βάση – σίγουρα φέρνει συνειρμούς Survivor στο μυαλό αλλά το παραπάνω σκηνικό διαδραματίζεται στην Ελλάδα!

Η Εύη και ο Δημήτρης αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τη βουή της Θεσσαλονίκης και να ανοίξουν beach bar σε ένα ακατοίκητο νησί όπου μάλιστα αυτή την περίοδο ψάχνουν προσωπικό ενόψει της θερινής σεζόν.

Εδώ και 7 χρόνια οι δυο τους έχουν εγκατασταθεί στο νησάκι «Κουνούπες», που βρίσκεται περίπου μισή ώρα μακριά από την Αστυπάλαια, στο νοτιοανατολικό Αιγαίο και απολαμβάνουν την απόλυτη ησυχία «βυθισμένοι» στο απέραντο γαλάζιο.

Με τα ίδια τους τα χέρια έφτιαξαν τα ξύλινα σπιτάκια που ζουν οι ίδιοι αλλά και οι εποχικοί εργαζόμενοι, μόνοι τους κουβαλούν πόσιμο νερό και η μόνη επαφή με τον έξω κόσμο είναι διά μέσου ίντερνετ αλλά και κάθε καλοκαίρι όταν οι τουρίστες κάνουν την έφοδό τους για δροσερές βουτιές παραλίες του νησιού.

Μιλώντας στο thestival.gr εξήγησαν τι είναι αυτό που τους ώθησε στη μεγάλη απόφαση να αποτραβηχτούν από όλους και από όλα, πώς κυλάει η καθημερινότητά τους χωρίς τις «πολυτέλειες» της αστικής ζωής και

«Αποφασίσαμε να τα “βροντήξουμε” όλα και να φύγουμε, να πάμε στην Αστυπάλαια μιας κι εγώ είχα ζήσει εκεί κάποια χρόνια. Ο Δημήτρης ήξερε να ψαρεύει, έμαθε και τη θάλασσα. Πήραμε μία βάρκα και πηγαίναμε σε αυτό το νησάκι για πάρτη μας. Κάπως έτσι σκεφτήκαμε να ανοίξουμε εκεί ένα μαγαζί. Πιο πολύ το σκεφτήκαμε για να μένουμε εκεί, παρά για επιχειρηματικούς λόγους» ανέφερε η Εύη.

Όπως εξηγούν στη συνέντευξή τους αυτή την περίοδο είναι σε αναζήτηση προσωπικού για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν, συγκεκριμένα έναν μπάρμαν και ένα άτομο στη κουζίνα.

Αν είσαι από αυτούς που θα ήθελαν να ζήσουν την εμπειρία του Survivor αλλά ο Άγιος Δομίνικος σου πέφτει λίγο μακριά οι «Κουνούπες» είναι η τέλεια εναλλακτική; «Ψήνεσαι»;