«Με τη σιωπή»: Δείτε ξανά σε online streaming την εμβληματική ερμηνεία της Μίρκας Παπακωνσταντίνου
LIFESTYLE

«Με τη σιωπή»: Δείτε ξανά σε online streaming την εμβληματική ερμηνεία της Μίρκας Παπακωνσταντίνου

«Με τη σιωπή»: Δείτε ξανά σε online streaming την εμβληματική ερμηνεία της Μίρκας Παπακωνσταντίνου

Μια sold out παράσταση που μπορείτε να απολαύσετε διαδικτυακά

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης online προβολής, η αριστουργηματική παράσταση «Με τη σιωπή» παίρνει παράταση και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το έργο του Αλεχάντρο Κασόνα άλλες τρεις μέρες.

Έχοντας λάβει διθυραμβικές κριτικές κυρίως για την ερμηνεία της μοναδικής Μίρκας Παπακωνσταντίνου, οι θεατρικές επιχειρήσεις Λεμπέση θα παρουσιάσουν ξανά το έργο σε online streaming από την πλατφόρμα του viva.gr, το Σάββατο 23 , την Κυριακή 24 και τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.

Η παράσταση χάρισε στην Μίρκα Παπακωνσταντίνου το πρώτο βραβείο Γυναικείας Ερμηνείας στα βραβεία Αθηνοράματος και στον Προμηθέα Αλειφερόπουλο την πρώτη του υποψηφιότητα ως Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου ηθοποιού.

Η παράσταση παίχτηκε για δύο χρόνια στο θέατρο Βεάκη (2006 – 2008 ) αλλά και στην Μονή Λαζαριστών στην Θεσσαλονίκη και ήταν κάθε μέρα sold out.

Το έργο  διαδραματίζεται στο σπίτι που το λένε «Τα εφτά μπαλκόνια», αρχοντικό πλούσιων κτηματιών. Είναι ένα μεταφυσικό παραμύθι, με πρωταγωνίστρια την ανύπαντρη Ελισέα (Παπακωνσταντίνου), που περιμένει τον αρραβωνιαστικό της να γυρίσει από την Αμερική και που ζει περισσότερο στο μαγικό δωμάτιο της φαντασίας της παρά στην πραγματικότητα, αφήνοντας τον ρεαλιστικό χρόνο να περνάει μένοντας στο παρελθόν. Σε αυτό της το ταξίδι παρέα θα της κάνει ένα αυτιστικό παιδί, ο ανιψιός της (Αλειφερόπουλος). Το έργο σπάει τα όρια της στενής πραγματικότητας και μας φέρνει αντιμέτωπους με το εξωπραγματικό , μιλάει για την διαφορετικότητα, τη σημασία των λέξεων και των εννοιών για έναν άλλο κόσμο, που κατακλύζεται από σιωπές αλλά και ήχους.

Το θεατρικό του Κασόνα διασκεύασε και σκηνοθέτησε ο Νίκος Καραγεώργος ενώ πρωταγωνιστούν και ο Κώστας Αρζόγλου, ο Χρήστος Βασιλόπουλος, η Άννα Μονογιού, η Σταυριάνα Πανδή, η Ειρήνη Ράπτη, ο Σταύρος Μοίρας και η Ελένη Αποστολοπούλου.

Ημέρες και ώρες προβολής

Σάββατο 23 Ιανουαρίου: 24 ώρες ανοιχτή η πλατφόρμα για προβολή της παράστασης
Κυριακή 24 Ιανουαρίου : 20.00 με 01.00
Δευτέρα 25 Ιανουαρίου : 20.00 με 01.00

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theatre/streaming/me-ti-siopi/