Μεγάλος διαγωνισμός του Ζnews: Κερδίστε δύο μοναδικές θεραπείες ομορφιάς Hydrafacial
LIFESTYLE

Μεγάλος διαγωνισμός του Ζnews: Κερδίστε δύο μοναδικές θεραπείες ομορφιάς Hydrafacial

Μεγάλος διαγωνισμός του Ζnews: Κερδίστε δύο μοναδικές θεραπείες ομορφιάς Hydrafacial

Ένα δώρο αναζωογόνησης για εσάς!

Το Znews και LV Medical Laser φροντίζουν για την ομορφιά σας!

Τώρα μπορείτε να κερδίσετε και εσείς μια θεραπεία προσώπου Hydrafacial απλώς συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μας στο Facebook και στο Instagram!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

📣 Διαγωνισμός! 💝 ΔΙΝΟΥΜΕ 1 θεραπεία HYDRAFACIAL αξίας 300 ευρώ! 👏 Θες να μπεις στην κλήρωση και να κερδίσεις; ⇥ Κάνε Follow στη σελίδα @lvmedical_athens και στο @znews.gr ⇥ Κάνε like στο post ⇥ Κάνε Tag 2 φίλους σου 🌟 HYDRAFACIAL 🌟 ✔ Ξεχάστε τον κλασικό καθαρισμό προσώπου και ανακαλύψτε και εσείς το Hydrafacial: Δερμοαπόξεση με διαμάντι! 👉 Η θεραπεία Hydrafacial προέρχεται από την Αμερική και είναι η αγαπημένη των επωνύμων. Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα μέσω αναρρόφησης και συγχρόνως εγχέονται στο δέρμα ενυδατικοί οροί. 👍 Ιδανικό τόσο για ξηρά όσο και για λιπαρά δέρματα. Έχει διαπιστωθεί πως βοηθά δραστικά τα άτομα με τάση ακμής. Το αποτέλεσμα προσφέρει ένα σφριγηλό δέρμα και ξεκούραστη όψη! 👉 Στις 3 Μαρτίου θα γίνει η μεγάλη κλήρωση! #lvmedical #hydrafacial #znews #contest #HYDRA #FACIAL #HYDRANATION

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ZNEWS.GR (@znews.gr) στις

https://www.facebook.com/znews.gr/videos/197077868040877/

Hydrafacial: Η θεραπεία που αγαπούν οι celebrities!

Ξεχάστε τον κλασικό καθαρισμό προσώπου και ανακαλύψτε και εσείς το Hydrafacial: Δερμοαπόξεση με διαμάντι.

Η θεραπεία Hydrafacial προέρχεται από την Αμερική και είναι η αγαπημένη των επωνύμων. Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα μέσω αναρρόφησης και συγχρόνως εγχέονται στο δέρμα ενυδατικοί οροί.

Η θεραπεία γίνεται σε τρία στάδια. Ειδικά εξαρτήματα τα οποία έχουν ρινίσματα διαμαντιού δημιουργούν μοναδικές συνθήκες καθαρισμού απολέπισης και ενυδάτωσης.

  • Σε πρώτο στάδιο, με πίεση νερού η κεφαλή του Hydrafacial αφαιρεί το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα.
  • Σε δεύτερο στάδιο, ένα ήπιο peeling με γλυκολικό και σαλικυλικό οξύ χαμηλής καθαρίζει και ανοίγει τους φραγμένους πόρους.
  • Σε τρίτο στάδιο, ο ορός υαλουρονικού οξέος εφαρμόζεται με ακρίβεια και τοποθετείται μια ειδική μάσκα ματιών.

Carbon peel: Η κορυφαία θεραπεία απολέπισης στο Hollywood

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, η LV Medical σας φέρνει το Carbon Peel, μια επαναστατική θεραπεία laser, τελείως ανώδυνη και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

Ενδείκνυται για άτομα με λιπαρό δέρμα, σπυράκια, διεσταλμένους πόρους, θαμπό δέρμα και ακμή στο πρόσωπο ή το σώμα.

Αποτελεί επίσης εξαιρετική μέθοδο απολέπισης και αναζωογόνησης του δέρματος, με άμεσα αποτελέσματα, αφήνοντας το δέρμα πιο απαλό και σφριγηλό.

Πώς λειτουργεί;

Ένα στρώμα υγρού άνθρακα εφαρμόζεται στο δέρμα το οποίο διεισδύει βαθιά στους πόρους. Η ακτίνα του laser έλκεται ιδιαίτερα από τα σωματίδια του άνθρακα.

Όταν το laser περάσει από την περιοχή, καταστρέφει τον άνθρακα, παίρνοντας μαζί του τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, ρύπους και λιπαρότητα. Η συγκεκριμένη θεραπεία έχει πολλά και σημαντικά οφέλη:

Καθαρισμός: Ο άνθρακας έχει την ιδιότητα να απορροφά λιπαρότητα και ρύπους, φτάνοντας βαθιά μέσα στους πόρους. Όταν το laser περάσει πάνω από την περιοχή της θεραπείας, στοχεύει και καταστρέφει τα σωματίδια άνθρακα, μαζί με τα υλικά τα οποία είχε απορροφήσει.

Απολέπιση: Η στόχευση του άνθρακα από το laser έχει ως αποτέλεσμα να αποβάλλονται νεκρά κύτταρα του δέρματος, και σπυράκια, κάνοντας ουσιαστικά απολέπιση. Το αποτέλεσμα είναι πιο απαλή και λαμπερή επιδερμίδα με σφιχτότερους πόρους και μεγαλύτερη ομοιομορφία στο δέρμα.

Αναζωογόνηση: To Carbon Peel στοχεύει τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, τονώνοντας την παραγωγή του κολλαγόνου, το οποίο βοηθά στο να έχουμε σφριγηλό και λαμπερό δέρμα, με λιγότερες λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Καταπολέμηση ακμής και λιπαρότητας της επιδερμίδας: Η θερμότητα που παράγεται κατά το Carbon Peel έχει πρόσθετα οφέλη. Μειώνει τα βακτήρια P.Acnes τα οποία ευθύνονται για την ακμή, επιτρέποντας καλύτερη διαχείριση της ακμής, με ταυτόχρονη συρρίκνωση των σμηγματογόνων αδένων με αποτέλεσμα τη μείωση της λιπαρότητας, κρατώντας του πόρους του δέρματος καθαρούς. Οι θεραπείες μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, συμπεριλαμβανομένης της πλάτης και του στήθους.

LV Medical Laser: Ακαδημία 8, Αθήνα, τηλ. : 210 3642677-8