Νίκος Κοκλώνης: Τι φόρεσε για να κάνει comeback στο Just the 2 of Us;
LIFESTYLE

Νίκος Κοκλώνης: Τι φόρεσε για να κάνει comeback στο Just the 2 of Us;

Νίκος Κοκλώνης: Τι φόρεσε για να κάνει comeback στο Just the 2 of Us;

Μάθετε τα πάντα για το κομψό γκρι κοστούμι που συζητήθηκε

Μετά από 50 μέρες καραντίνας, ο Νίκος Κοκλώνης φόρεσε και πάλι τα… καλά του για να γυρίσει το δεύτερο επεισόδιο του Just the 2 of Us, που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του OPEN.

Τα γυρίσματα της λαμπερής τηλεοπτικής εκπομπής πραγματοποιήθηκαν με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που επιβάλλονται λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Στην σκηνή, με αυστηρούς κανόνες αποστάσεων ασφαλείας, διαγωνίσθηκαν 28 αγαπημένοι celebrities μπροστά στην κριτική επιτροπή σε μια βραδιά με πολλές εντάσεις.

Αυτή τη φορά υπήρξε η πρώτη αποχώρηση ζευγαριού και όλοι οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την εμφάνισή τους, παρά το lockdown της αγοράς.

Ενδιαφέρον έχει το look που επέλεξε να φορέσει ο δημοφιλής οικοδεσπότης του σόου στο comeback του, μια ιδιαίτερη και κομψή επιλογή, κομμένη και ραμμένη στην προσωπικότητά του.

Ο Νίκος Κοκλώνης απέδειξε ότι ξέρει να ρισκάρει με την εμφάνισή του, επιλέγοντας ένα ανατρεπτικό γκρι.

Το συγκεκριμένο χρώμα σπάνια το βλέπουμε σε βραδινό τηλεοπτικό σόου. Αυτό το κοστούμι όμως, με το μεταξωτό σατέν διαγώνιο φύλλο στην ίδια απόχρωση, (αναφορά στην υψηλή ραπτική του Christian Dior) είναι το key element για τον σχεδιαστή Kim Jones, της αντρικής συλλογής Dior.

Το λευκό πουκάμισο με το silver tone jewel bee στο πέτο, το απόλυτο φετινό trend naked shoe και οι κάλτσες με εκτυπώσεις εφημερίδας, συμπλήρωσαν σωστά το look του showman δίνοντας μας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Την άψογη εμφάνισή του επιμελούνται όπως πάντα οι στυλίστες του, Ηλίας Μιχαλόλιας και Χάρης Γκοτζαμανίδης ενώ το grooming του παρουσιαστή επιμελήθηκε η Κική Αϊβάζη.