Απίστευτο: Ζει σαν σκύλος στο σπίτι της πρώην συντρόφου του
Περίεργα

Απίστευτο: Ζει σαν σκύλος στο σπίτι της πρώην συντρόφου του

Απίστευτο: Ζει σαν σκύλος στο σπίτι της πρώην συντρόφου του

Το ακούσαμε και αυτό!

Ο Tom Peters, έχει μια διαφορετική καθημερινότητα από όλους μας, αφού έχει επιλέξει να ζει ως κατοικίδιος σκύλος στο σπίτι που ζούσε με την πρώην σύντροφό του.

Το ζευγάρι ετοιμαζόταν να παντρευτεί, αλλά τα σχέδια άλλαξαν, όταν η μέλλουσα νύφη, Rachel Watson, ανακάλυψε τα ιδιαίτερα γούστα του αγαπημένου της.

Η ίδια δεν είχε ιδέα ότι ο Tom ζούσε ως “ανθρώπινος σκύλος”. Αν και ακύρωσε τον αρραβώνα, παρέμεινε καλή φίλη με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, ενώ μέχρι και σήμερα περνούν πολύ χρόνο μαζί.

Όσο περίεργη και αν ακούγεται η συγκεκριμένη περίπτωση, στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τους αρέσει να ζουν σαν ανθρώπινοι σκύλοι. Κάτι τέτοιο είναι γνωστό ως κλινική λυκανθρωπία και είναι ένα σπάνιο ψυχιατρικό σύνδρομο που κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να γίνουν σε ζώα.

Ορισμένοι ζουν έτσι, θέλοντας να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους επιθυμίες, στην περίπτωση του Tom όμως πρόκειται απλώς για μια ανάγκη έκφρασης των βαθύτερων πόθων του.

Ο ίδιος έχει εξομολογηθεί σε παλιά του συνέντευξη ότι η επιλογή του αυτή πηγάζει από την επιθυμία του για συντροφικότητα. Τις ώρες που δεν ντύνεται ως σκύλος, εργάζεται ως τεχνικός ήχου και εικόνας σε ένα τοπικό θέατρο και μόλις επιστρέφει χαλαρώνει στο μεγάλο κλουβί του.