Δείξε μου το σπίτι σου να σου πω ποιος είσαι!
Περίεργα

Δείξε μου το σπίτι σου να σου πω ποιος είσαι!

Δείξε μου το σπίτι σου να σου πω ποιος είσαι!

Έχεις ψάξει σπίτι για ενοικίαση τον τελευταίο χρόνο;

Η αλήθεια είναι ότι η ζωή των υποψήφιων ενοικιαστών έχει γίνει πολύ δύσκολη, αφού τα σπίτια προς ενοικίαση είναι λίγα και οι ενδιαφερόμενοι πολλοί.

Το ακούς από γνωστούς σου, αλλά όταν έρθει η ώρα να το περάσεις κι εσύ καταλαβαίνεις ότι η εύρεση ενός αξιοπρεπούς σπιτιού σε λογική τιμή, μπορεί να μετατραπεί σε “Γολγοθά”.

Η ζωή των μεσιτών από την άλλη πλευρά, έχει γίνει πολύ εύκολη, αφού από εκεί που προσπαθούσαν να νοικιάσουν ένα σπίτι για μήνες, τώρα το κάνουν μέσα σε μόλις 2 ώρες και κυριολεκτούμε.

Οι συμβιβασμοί που πρέπει να κάνει ένας υποψήφιος ενοικιαστής, είναι πολλοί και ίσως ο μικρότερος είναι αυτός με την αισθητική.

Εργαζόμενοι σε μεσιτικά γραφεία, μοιράστηκαν φωτογραφίες των πιο παράξενων σπιτιών που έχουν συναντήσει  στην καριέρα τους, από  άποψη σχεδιασμού και αισθητικής και εμείς με τη σειρά μας τις μοιραζόμαστε μαζί σας.

Απίστευτα κι όμως αληθινά

Οι μεσίτες έχουν έναν μοναδικό τρόπο να παρουσιάζουν τα ελαττώματα ενός σπιτιού ως προτερήματα, λέγοντας πράγματα όπως:

“Οι ιδιοκτήτες επέλεξαν συνειδητά να κρατήσουν τα πράσινα μωσαϊκά σε όλα τα πατώματα, τιμώντας τους δημιουργούς αυτής της μοναδικής τέχνης.”

“Το σπίτι έχει αυτά τα  υπέροχα παλιά ξύλινα κουφώματα, τα οποία με λίγο στόκο και 2 χέρια βάψιμο θα γίνουν όπως ήταν το 1960.”

“Ναι, είναι ημιυπόγειο το σπίτι, αλλά μπορείτε να αξιοποιήσετε τον χώρο του φωταγωγού και να έχετε την αίσθηση μιας αυλής (με κατοικίδια μάλλον που άλλοι τρέμουν).”

Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε πολύ να μας έδειχναν τα παρακάτω σπίτια, μόνο και μόνο για να δούμε την ικανότητά τους στο Marketing!

Η μπανιέρα στην κορυφή της σκάλας

Κάπως στενόμακρο το μπάνιο

Μπανιέρα – κρεβάτι;

Αξιοποίηση χώρου στο έπακρο! Τραπεζαρία και μπάνιο μαζί!

Δεν φοβάσαι ότι θα σε τσιμπήσει μέλισσα με τόση φλοράλ ταπετσαρία;

Κουζίνα – σαλόνι ενιαίος χώρος; Το σύγχρονο design επιτάσσει κουζίνα – μπάνιο μαζί!

Ένα μπάνιο μόνο για φιλότεχνους

Κουζίνα με… θαλασσινή αύρα

Το τζάκι έγινε νιπτήρας ή ο νιπτήρας τζάκι;

Ιδιωτικότητα – αυτή η άγνωστη λέξη…

Πηγή: Bored Panda