ΗΠΑ: Η πανδημία θησαυρίζει τα… virtual strip clubs
Περίεργα

ΗΠΑ: Η πανδημία θησαυρίζει τα… virtual strip clubs

ΗΠΑ: Η πανδημία θησαυρίζει τα… virtual strip clubs

Το επιχειρηματικό δαιμόνιο στα καλύτερά του

Τρίβουν τα χέρια τους οι ιδιοκτήτες strip clubs στην Αμερική, καθώς η πανδημία φαίνεται πως έδωσε νέα πνοή στα κέρδη τους μέσα από τις ειδικά διαμορφωμένες υπηρεσίες που προσφέρουν ελέω κορονοϊού.

Αρκετοί επιχειρηματίες της νύχτας δεν κάθισαν με σταυρωμένα χέρια και έβγαλαν τα κορίτσια τους σε online πλατφόρμες προς διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου που το lockdown του στέρησε τη διά ζώσης επίσκεψη.

Οι κοπέλες χορεύουν live ή σε μαγνητοσκοπημένα βίντεο με τους εξ αποστάσεως θαμώνες να τους αφήνουν παχυλά extra tips ενώ σε αρκετές περιπτώσεις πιάνουν και συζήτηση μαζί τους μέσω chat.

“Δεν θέλουμε να αφήσουμε κανέναν στην απ΄έξω χωρίς επιλογές”, αναφέρει ο Daryl Mapp, υπεύθυνος του Magic City στην Atlanta.

“Οι άνθρωποι χρειάζονται ανθρώπινη επικοινωνία και διασκέδαση. Η υπηρεσία μας είναι ένας καλός τρόπος να το καταφέρουν από την ασφάλεια του σπιτιού τους”, δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Die Happy Tonight στη Νέα Υόρκη.

Το εικονικό στριπτίζ επιτυγχάνεται με κάμερα 360 μοιρών που προσφέρει στους θεατές την αίσθηση ότι βρίσκονται πράγματι στο club.

Πηγή: Miami Herald