Sex στον βυθό της θάλασσας έχετε ξαναδεί; Η πρώτη ελληνική ερωτική ταινία είναι γεγονός!
Περίεργα

Sex στον βυθό της θάλασσας έχετε ξαναδεί; Η πρώτη ελληνική ερωτική ταινία είναι γεγονός!

Sex στον βυθό της θάλασσας έχετε ξαναδεί; Η πρώτη ελληνική ερωτική ταινία είναι γεγονός!

Από ειδική... εκπαίδευση πέρασαν πρωταγωνιστές και κάμεραμαν

Sex στο ύπαιθρο έχουμε ακούσει, sex σε δημόσιους χώρους είναι μία συνήθης φαντασίωση πολλών, sex σε παραλία, ναι έχει “ξαναπαιχτεί’.

Όμως, sex στον βυθό της θάλασσας δεν έχουμε ξανακούσει και σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν. Μέχρι τώρα…

Γιατί η ελληνική βιομηχανία ερωτικών ταινιών πρωτοπορεί για άλλη μία φορά δημιουργώντας την πρώτη ελληνική ταινία ερωτικού περιεχομένου στη θάλασσα και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι αρκετά μέτρα κάτω από την επιφάνεια.

Όπως αναφέρει η εταιρεία παραγωγής Sugarbabes.tv -που έχει δημιουργηθεί από τα αστέρια του είδους, Ίννα Ιννάκι και τον σύζυγό της, Τεό – τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, σε βάθος 20 μέτρων με σκοπό να παρέχεται ο απαραίτητος φωτισμός για να αποδοθούν με κάθε ευκρίνεια οι επίμαχες λήψεις αλλά και να μην συμπαρασύρουν τα ρεύματα τους πρωταγωνιστές στις ιδιαίτερες… στάσεις που θα βρίσκονταν.

Η Σοφία Παυλίδη και ο Nek Junior είναι αυτοί που ανέλαβαν να μας ξεναγήσουν στα υποβρύχια μονοπάτια της ηδονής και όπως μαθαίνουμε όλοι οι συντελεστές εκπαιδεύτηκαν  αναλόγως για το ομολογουμένως πρωτοποριακό αυτό εγχείρημα.

Η ταινία πρόκειται σύντομα να ανέβει στο site της εταιρείας ενώ θα κυκλοφορήσει σε Ευρώπη και Αμερική. Ήδη οι επικεφαλής μιλούν για μεγάλο διαφημιστικό όφελος – έστω και έμμεσο – της χώρας μας που θα συμβάλλει ενεργά στον τουρισμό.

Άλλωστε, ο ερωτικός παλμός της Ελλάδας είναι ξακουστός ανά την υφήλιο, εξού και ο μύθος του Greek Lover.