Τουρκία: Ο… Spiderman προσφέρει βοήθεια σε ηλικιωμένους λόγω κορονοϊού
Περίεργα

Τουρκία: Ο… Spiderman προσφέρει βοήθεια σε ηλικιωμένους λόγω κορονοϊού

Τουρκία: Ο… Spiderman προσφέρει βοήθεια σε ηλικιωμένους λόγω κορονοϊού

Νέες περιπέτειες για τον σούπερ ήρωα!

Ένα υπερατλαντικό ταξίδι φαίνεται πως έκανε ο γνωστός ήρωας της Marvel, Spiderman, για να βάλει και αυτός ένα “χεράκι” στην παγκόσμια μάχη με τον κορονοϊό.

Ο σούπερ ήρωας “άφησε” για λίγο τη Νέα Υόρκη και επισκέφθηκε την τουρκική πόλη Αττάλεια για να βοηθήσει ευπαθείς ομάδες ανθρώπων που κινδυνεύουν αυτήν την περίοδο με τον κορονοϊό.

Ιθύνων νους πίσω από την ιδιαίτερη αυτή χειρονομία είναι ένας απλός Τούρκος πολίτης, ο Burak Soylu, ο οποίος αποφάσισε να παρέχει τη βοήθειά του σε ηλικιωμένους, πηγαίνοντάς τους τα ψώνια ή εκτελώντας κάποιο από τα θελήματά τους μιας και δεν μπορούν να βγουν από την καραντίνα.

Με αυτόν τον τρόπο και φορώντας στις επισκέψεις του τη στολή του Spiderman ο Soylu θεωρεί πως ανεβάζει το ηθικό των ηλικιωμένων μέσα στο ευρύτερο αρνητικό κλίμα που επικρατεί.

“Κάποιες φορές οδηγώ κι άλλες σκαρφαλώνω. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να βοηθάω τους ανθρώπους και να τους κάνω να δίνουν έμφαση στην εντολή να μείνουν σπίτι”, δήλωσε στο Anadolu.

“Όλοι έχουν μία σούπερ δύναμη και ονομάζεται ‘καλοσύνη’. Πρέπει να αρχίσουν να τη χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο”, πρόσθεσε.

Βέβαια και οι ευεργετηθέντες του Soylu έχουν να λένε τα καλύτερα για τον ήρωά τους, καθώς χάρη σε αυτόν προμηθεύονται ό,τι χρειάζονται χωρίς να χρειαστεί να ριψοκινδυνεύσουν την υγεία τους.

“Ο τοπικός μας ήρωας μας φέρνει λαχανικά και φρούτα. Είναι πραγματικά εμψυχωτικό αυτές τις βαρετές ημέρες”, ήταν τα λόγια μιας ηλικιωμένης κυρίας.

Πηγή: Middle East Monitor