Τραγουδιστής λέει τα κάλαντα με τις φωνές των διασήμων
Περίεργα

Τραγουδιστής λέει τα κάλαντα με τις φωνές των διασήμων

Τραγουδιστής λέει τα κάλαντα με τις φωνές των διασήμων

Αν δεν έχετε ακούσει τα κάλαντα από τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Σωκράτη Μάλαμα και των Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ήρθε η ώρα!

Τα Χριστούγεννα πέρασαν, ωστόσο ο τραγουδιστής που κάνει φοβερές μιμήσεις στις φωνές των ελλήνων καλλιτεχνών προκάλεσε εντύπωση.

Ο Γιάννης Χατζόπουλος, ο οποίος λέει τα κάλαντα με τη φωνή των διάσημων, κάνοντας πραγματικά εντυπωσιακές μιμήσεις, μίλησε στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο και τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα.

«Όλα αυτά είναι προϊόν αρκετής μελέτης, αρκετού μόχθου, πολλές ώρες, έχω ακούσει έχω μελετήσει. Σίγουρα δεν ξύπνησα μια μέρα και είπα να κάνω μιμήσεις. Όλα ξεκίνησαν με το τραγούδι γιατί αυτή είναι η δουλειά μου και όσο μπόρεσα το εξέλιξα. Από μικρός είχα και μια έφεση σε αυτό, άκουγα φωνές και προσπαθούσα να τις πλησιάζω», είπε ο κ. Χατζόπουλος.

«Στις γυναικείες φωνές είναι πιο δύσκολο. Στις αντρικές υπάρχουν φωνές όπως του Αδαμαντίδη που έχουν δύσκολη προσέγγιση. Μπορείς να γδάρεις και το λαιμό σου, να έχεις πρόβλημα μετά. Οι ένρινοι τραγουδιστές είναι πιο εύκολοι γιατί είναι η τοποθέτηση στη μύτη», συνέχισε ο ίδιος κάνοντας μερικές μιμήσεις.

«Εργάζομαι σαν τραγουδιστής από 18 χρονών. Ο κόσμος έβλεπα ότι όταν έκανα χαβαλέ αντιδρούσε θετικά. Πριν πέντε χρόνια ξεκίνησα να κάνω μιμήσεις στο YouTube και τώρα έχω οργανωμένο κανάλι με μεγάλη εισροή κόσμου. Τους περισσότερους τραγουδιστές, έχω μεγαλώσει μέσα στα στούντιο και τις πίστες, και τους έχω γνωρίσει», ανέφερε κλείνοντας ο κ. Χατζόπουλος.