Τρίκαλα: Για πρώτη φορά πανελλήνια συνάντηση διδύμων
Περίεργα

Τρίκαλα: Για πρώτη φορά πανελλήνια συνάντηση διδύμων

Τρίκαλα: Για πρώτη φορά πανελλήνια συνάντηση διδύμων

Η 1η Πανελλήνια Συνάντηση Διδύμων θα πάρει σάρκα και οστά στα Τρίκαλα, όπως τονίστηκε σήμερα το μεσημέρι στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν οι εμπνευστές αυτής της ιδέας και η αρμόδια αντιδήμαρχος Βασιλένα Μητσιάδη.

Η ιδέα για αυτή την πρωτότυπη συνάντηση, αναφέρθηκε, πως ανήκει στις τρικαλινές δίδυμες Κατερίνα και Αθανασία Φάλια, με την πρώτη να δηλώνει πως η συνάντηση αυτή αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία «να γνωριστούμε, να συναντηθούμε, να ανταλλάξουμε εμπειρίες».

Από την πλευρά του δήμου Τρικκαίων, η αρμόδια αντιδήμαρχος Βασιλένα Μητσιάδη, είπε πως η δημοτική αρχή, βρήκε εξαιρετική την ιδέα, και αποφάσισε να σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια.

Μάλιστα η Αθανασία Φάλια δεν παρέλειψε να τονίσει ακόμη, πως το ενδιαφέρον είναι αρκετά έντονο από διδύμους από όλη την Ελλάδα, -από Έδεσσα μέχρι την Πελοπόννησο οι αιτήσεις- ενώ οι συνδιοργανωτές, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, κάνουν λόγο για μια «υποχρέωση» των επισκεπτών: «όσοι είναι δίδυμοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, να είναι ντυμένοι ομοιόμορφα, δείχνοντας ακριβώς αυτή την ομοιότητα – διαφορετικότητα».

Πηγή: ΑΠΕ