Ψάχνεις τι θα διαβάσεις αυτό το καλοκαίρι; Σου έχουμε την καλύτερη πρόταση για το βιβλίο των διακοπών σου!
LIFESTYLE

Ψάχνεις τι θα διαβάσεις αυτό το καλοκαίρι; Σου έχουμε την καλύτερη πρόταση για το βιβλίο των διακοπών σου!

Ψάχνεις τι θα διαβάσεις αυτό το καλοκαίρι; Σου έχουμε την καλύτερη πρόταση για το βιβλίο των διακοπών σου!

Τα βιβλία είναι πάντα ένας καλός φίλος και πόσο μάλλον την περίοδο των διακοπών που ο ελεύθερος χρόνος ρέει άφθονος. Αν ψάχνεις προτάσεις που θα σε συντροφεύσουν αυτό το καλοκαίρι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε την καλύτερη με ένα αστυνομικό μυθιστόρημα όλο ανατροπές και σασπένς που θα σου κρατήσει το ενδιαφέρον αμείωτο.

Τα «Δεσμά του Δράκου» με την υπογραφή του Μιχάλη Χορευτάκη θα σας συμπαρασύρουν στο σκοτεινό παραμύθι του πρωταγωνιστή, ο οποίος δίνει αγώνα να επιβιώσει αντιμετωπίζοντας τον ισχυρότερο αντίπαλο: τον ίδιο του τον εαυτό.

Ήρωάς μας ο Μάνος Βενιέρης, ένας άνδρας που η ζωή του σημαδεύτηκε πρόσφατα από μια τραγωδία, εξαρτημένος πλέον από τα χάπια και το ποτό, αναλαμβάνει τη φύλαξη μιας πλούσιας κληρονόμου και των παιδιών της. Ώσπου ένα αποτρόπαιο έγκλημα θα τον οδηγήσει στη φυλακή ως τον μοναδικό ύποπτο. Έγκλειστος πια, προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα απολύτως εχθρικό περιβάλλον, με τη ζωή του να κινδυνεύει καθημερινά. Παράλληλα, ανασυνθέτει τα γεγονότα που τον οδήγησαν σε αυτή τη θέση και παλεύει να αποδείξει την αθωότητά του. Ένα ανατριχιαστικό αστυνομικό μυθιστόρημα με καταιγιστικό ρυθμό και συνεχείς ανατροπές. Ένα σκοτεινό παραμύθι για τον αγώνα ενός ανθρώπου να επιβιώσει, αντιμετωπίζοντας τον ισχυρότερο αντίπαλο: τον ίδιο του τον εαυτό.

Ο Μιχάλης Χορευτάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κίσαμο Χανίων. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2008. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους εισήχθη στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, για νέο κύκλο σπουδών, λαμβάνοντας το δεύτερο πτυχίο του το 2012. Ήδη από το 2010 άρχισε να απασχολείται ως δημοσιογράφος σε τηλεοπτικούς σταθμούς (Star Channel, Ant1) και σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Το 2020 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ωκεανίδα το πρώτο του βιβλίο, το αστυνομικό μυθιστόρημα Οι Βελουδένιες.