Αλόννησος: Της ζήτησε να τον παντρευτεί με… υποβρύχια πρόταση! (vid)
Viral

Αλόννησος: Της ζήτησε να τον παντρευτεί με… υποβρύχια πρόταση! (vid)

Αλόννησος: Της ζήτησε να τον παντρευτεί με… υποβρύχια πρόταση! (vid)

Η μέλλουσα νύφη θα τη θυμάται μία ζωή

Η στιγμή που μία γυναίκα δέχεται πρόταση γάμου από τον καλό της μένει ανεξίτηλη στην καρδιά όσο και στο μυαλό της για μία ζωή.

Πόσο μάλλον αν το έτερον ήμισυ επιλέξει και έναν πρωτότυπο τρόπο που να διαφέρει από τα συνηθισμένα.

Σίγουρα, λοιπόν, η Αφροδίτη Γαρυφάλλου θα έχει να καυχιέται από εδώ και στο εξής ότι είπε το μεγάλο “ναι” στον σύντροφό της σε ένα ιδιαίτερο σκηνικό, στον βυθό της θαλασσας!

Ο μέλλων γαμπρός γονάτισε στην άμμο του βυθού της Αλοννήσου και της πρόσφερε το δαχτυλίδι μέσα σε ειδικό αδιάβροχο περιτύλιγμα κι εκείνη φυσικά δίχως δεύτερη σκέψη δέχτηκε γεμάτη χαρά.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 FM”, η υποψήφια νύφη περιέγραψε τα συναισθήματά της μετά την υποβρύχια πρόταση γάμου αναφέροντας:

“Ήρθαμε από τον Βόλο για ένα Σαββατοκύριακο στην Αλόννησο, καθώς λατρεύουμε κάθε σημείο του νησιού. Σε συνδυασμό με τα εγκαίνια του υποβρύχιου μουσείου, κανόνισε ο Βαγγέλης να κάνουμε μια αναγνωριστική κατάδυση, η οποία τελικά ήταν διαφορετική όπως αποδείχτηκε, αφού είχε στο μυαλό του την πρόταση. Τα είχε κανονίσει όλα με την εκπαιδεύτρια”.

“Μετά από δύο υπέροχα χρόνια, θέλεις να με παντρευτείς;” έγραφε η κάρτα που της έδειξε ο μέλλων σύζυγός της, για να “εισπράξει” το καταφατικό της νεύμα. Το στιγμιότυπο κατέγραψε μια κάμερα βυθού και όπως ήταν φυσικό έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

“Μας είχε δείξει η εκπαιδεύτρια κάποια νοήματα για να μπορούμε να κάνουμε απαραίτητες συνεννοήσεις όταν βρισκόμαστε κάτω από το νερό, στην περίπτωση που θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Οπότε ήξερα ποιο νόημα σημαίνει “ναι” και το έκανα”, εξήγησε η νεαρή στο “Πρακτορείο FM”.

Ο γάμος του ζευγαριού έχει οριστεί για το επόμενο καλοκαίρι.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ