Στον “πυρετό” του Bird Box και ο Jimmy Fallon
Viral

Στον “πυρετό” του Bird Box και ο Jimmy Fallon

Στον “πυρετό” του Bird Box και ο Jimmy Fallon

Η επιτυχία της νέας ταινίας του Netflix Bird Box δεν έχει αφήσει ασυγκίνητο κανέναν στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Από τα social media ως την αμερικανική τηλεόραση, όλοι ασχολούνται με το φιλμ φαινόμενο και πρωταγωνίστρια τη Sandra Bullock. Και μπορεί το Netflix να παρακάλεσε το twitter να αφήσει στην άκρη το #BirdBoxChallenge, ο Jimmy Fallon ωστόσο δεν αντιστάθηκε στην “τυφλόμυγα”. Στην τελευταία του εκπομπή βρέθηκε μαζί με τα μέλη του συγκροτήματος The Roots και κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν το… τέρας.

Ο Αμερικανός παρουσιαστής, μας έχει συνηθίσει σε σκετσάκια που σατιρίζουν την επικαιρότητα. Έτσι, ζήτησε από τους καλεσμένους του να δέσουν τα μάτια τους προκειμένου να αποφύγουν τον κίνδυνο. Φτάνοντας όμως στον τελικό τους προορισμό, η σύγχρονη σειρήνα αποδείχτηκε πως δεν ήταν άλλη από τη Lindsay Lohan. Το αλλόκοτο πλάσμα που σαγηνεύει τους πρωταγωνιστές της σειράς Bird Box “αποκαλύφτηκε”, ευτυχώς όμως χωρίς τραγικές συνέπειες για όσους έλυσαν το μαντήλι.

Το μόνο που έκαναν ήταν να χορέψουν ανέμελα – ό, τι δηλαδή κάνει η Lindsay καθημερινά – μαζί της.

Δείτε το βίντεο που ξεπέρασε τις 260χιλιάδες σε λιγότερο από 24 ώρες.

To story της ταινίας

Η Sandra Bullock υποδύεται μια μητέρα που προκειμένου να σώσει τα δύο της παιδιά, καλείται να διασχίσει ένα δάσος και ένα ποτάμι με τα μάτια δεμένα. Το στόρι της ταινίας θέλει κάποια υπερφυσικά πλάσματα να προκαλούν το θάνατο, με αυτοχειρία, σε όσους τα αντικρίσουν. Η ηθοποιός λοιπόν καλείται να περπατήσει στο σκοτάδι, ακόμη και να κάνει κουπί χωρίς να τολμά να λύσει το μαντήλι που σκεπάζει τα μάτια της. Το ίδιο ισχύει και για τα δύο της παιδιά που τη συντροφεύουν.

Η ταινία έχει ξεπεράσει τα 45 εκατομμύρια προβολές στην ψηφιακή πλατφόρμα σπάζοντας κάθε ρεκόρ για ταινία παραγωγής του Netflix.