Δείτε τι λύση βρήκε ο γνωστός ως Dr. Miami για να κάνουν botox στην καραντίνα οι κάτοικοι της Φλόριντα
Viral

Δείτε τι λύση βρήκε ο γνωστός ως Dr. Miami για να κάνουν botox στην καραντίνα οι κάτοικοι της Φλόριντα

Δείτε τι λύση βρήκε ο γνωστός ως Dr. Miami για να κάνουν botox στην καραντίνα οι κάτοικοι της Φλόριντα

H viral είδηση της μέρας

Οι κάτοικοι της Φλόριντα βρίσκονται ακόμη σε συνθήκες καραντίνας.

Αυτό σημαίνει ότι έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε ιατρικές επεμβάσεις συμπεριλαμβανομένων και των κοσμητικών.

Σε μία πολιτεία που το botox και οι πλαστικές θεωρούνται… απαραίτητα, ο Μίχαελ Σαλτζχάουερ, ένας πλαστικός χειρουργός γνωστός και ως Dr. Miami, ο οποίος μάλιστα έχει πρωταγωνιστήσει και σε τηλεοπτικό ριάλιτι, σκέφτηκε έναν ιδιαίτερα πρακτικό τρόπο για να μη χάσει την πελατεία του!

Όταν στις 4 Μαΐου η Φλόριντα επέτρεψε τη μερική χαλάρωση των περιορισμών για τον κορονοϊό αποφάσισε να κάνει ενέσεις botox στο γκαράζ του σπιτιού του στην πολυτελή συνοικία του Μαϊάμι, Μπαλ Χάρμπορ.

Ο ίδιος εξηγεί ότι η ιδέα του ήρθε ενώ καθόταν μέσα στο αυτοκίνητό του περιμένοντας να υποβληθεί σε αιματολογική εξέταση για τα αντισώματα του κορονοϊού.

“Οι περιοχές όπου κάνουμε εγχύσεις botox είναι το άνω τμήμα του προσώπου, ακριβώς δηλαδή το τμήμα που δεν καλύπτεται από την μάσκα, επομένως είναι ιδανικό”, εξηγεί ο Σαλτζχάουερ φορώντας την μάσκα του, την πλαστική ασπίδα προσώπου και την ιατρική του μπλούζα και περιμένοντας τον επόμενο ασθενή του για μια θεραπεία drive-through.

https://www.facebook.com/therealdrmiami/videos/2629768230573005/

Οι ασθενείς εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους ηλεκτρονικά και καταβάλλουν κατά μέσον όρο 536 ευρώ για ενέσεις botox στο μέτωπό τους.

Απογοήτευση από τους tattoo artists

Αυτοί που αντιδρούν βέβαια, είναι οι καλλιτέχνες τατουάζ της Φλόριντα που είναι απογοητευμένοι καθώς έχουν υποχρεωθεί να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους από τον Μάρτιο και αναρωτιούνται γιατί δεν μπορούν να ανοίξουν και αυτοί.

Οι ενέσεις botox είναι “κάτι σαν το τατουάζ, κάποιος εγχύει κάτι στο δέρμα σου”, λέει ο ιδιοκτήτης επιχείρησης τατουάζ Τσίκο Κορτές. Στη Φλόριντα υπάρχουν περίπου 10.000 καλλιτέχνες τατουάζ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ