Έχασαν το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους σε υπόνομο αλλά το βρήκε η αστυνομία
Viral

Έχασαν το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους σε υπόνομο αλλά το βρήκε η αστυνομία

Έχασαν το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους σε υπόνομο αλλά το βρήκε η αστυνομία

Απρόσμενη τροπή πήρε η έκπληξη που ήθελε να κάνει ένας Βρετανός στη σύντροφό του. Ο John Drennan ήθελε να κάνει πρόταση γάμου με ένα πολυτελές δαχτυλίδι στην Daniella Anthony στην Times Square της Νέας Υόρκης, όπου το ζευγάρι πήγε ρομαντικό ταξίδι. Μια απροσεξία του John-ίσως από τη συγκίνηση- οδήγησε το δαχτυλίδι όχι στο δάχτυλο της καλής του αλλά σε έναν υπόνομο!

Η αμήχανη στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο της αστυνομίας, όπου ο John και η έκπληκτη Daniella προσπαθούν μάταια να πιάσουν το κόσμημα.

Το απογοητευμένο ζευγάρι δεν κατάφερε και πολλά και τελικά έφυγε από την Αμερική με προορισμό την Αγγλία χωρίς το δαχτυλίδι.

Τα πράγματα όμως είχαν πολύ ευχάριστη κατάληξη.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης, βλέποντας το βίντεο, αναζήτησε το δαχτυλίδι. Δεν είχε όμως στοιχεία για το ζευγάρι ώστε να του το επιστρέψει. Ανέβασε, λοιπόν, το βίντεο και φωτογραφίες του ζευγαριού ζητώντας τη συνδρομή των πολιτών ώστε να βρει το άτυχο ζευγάρι.

Μάλιστα η αστυνομία δημοσίευσε και φωτογραφία του εν λόγω δαχτυλιδιού, το οποίο καθαρίστηκε μετά την πτώση του στον υπόνομο.

Τελικά η προσπάθεια απέδωσε καρπούς. Το ζευγάρι έγινε viral και όπως ανακοίνωσε η αστυνομία στο Twitter ανευρέθηκαν και το πολύτιμο απόκτημα πήγε εκεί που έπρεπε να βρίσκεται κανονικά, στο δάχτυλο της Daniella. Μάλιστα η αστυνομία δημοσίευσε φωτογραφία του ζευγαριού με το δαχτυλίδι φορεμένο από τη μέλλουσα νύφη.

Το ζευγάρι δηλώνει συγκινημένο και ενθουσιασμένο από τις προσπάθειες των Νεοϋορκέζων και μάλιστα δημιούργησαν προσωρινούς λογαριασμούς στο Twitter για να ευχαριστήσουν την αστυνομία.