Γάλλος κωμικός παρωδεί τις πιο διάσημες ταινίες του Hollywood
Viral

Γάλλος κωμικός παρωδεί τις πιο διάσημες ταινίες του Hollywood

Γάλλος κωμικός παρωδεί τις πιο διάσημες ταινίες του Hollywood

Η χαρακτηριστική μουσική ξεκινά και οι πρωταγωνιστές της σειράς εμφανίζονται ένας, ένας στην οθόνη. Είτε είναι η έφηβη παρέα από το Μπέβερλι Χιλς, είτε ο πολυμήχανος MacGyver συνήθως οι τίτλοι αρχής ενός σίριαλ καταγράφονται ανεξίτηλα στη μνήμη μας. Ειδικά αν πρόκειται για σειρά που παρακολουθούμε ανελλιπώς. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τα φαντασμαγορικά trailer των ταινιών του Hollywood. Γεμάτα δράση και εικόνες που σε σπρώχνουν στα ταμεία του κινηματογράφου. Και μπορεί αυτά τα trailer να κοστίζουν εκατομμύρια, ένας Γάλλός όμως κατάφερε να τα αναπαράγει πιστά με… πενταροδεκάρες και να γίνει διάσημος στο youtube.

Ο Γάλλος είχε έμπνευση

Το όνομά του είναι Alex Ramirez. Ο 29 χρονος κωμικός γεννήθηκε στη Ρουσιγιόν της Γαλλίας. Αφού τελείωσε το σχολείο εγκαταστάθηκε στην πόλη Λυόν και εντάχθηκε στις τάξεις της ομάδας αυτοσχεδιασμού “LILY”. Το 2010 εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην κρατική τηλεόραση της χώρας του. Παράλληλα γράφει και σκηνοθετεί την δική του παράσταση. Το Stand Up Comedy με τίτλο “Ποια σεζόν;” διαρθρώνεται έτσι, που κάθε σκετς να παραπέμπει και σε μια διαφορετική τηλεοπτική σειρά.

Από τότε έδειχνε την αγάπη του για τις παλιές σειρές, τα κινούμενα σχέδια και τις ταινίες Blockbuster. Ο Ramirez ξεκινά το δικό του κανάλι στο youtube, όπου παρωδεί όλα τα αγαπημένα του προγράμματα. Το concept απλό. Να αναπαράγει πιστά μια σκηνή, τους τίτλους αρχής ή ένα trailer με μηδέν budget. Στο κάτω άκρο κάθε βίντεο αντιπαραβάλλεται το πραγματικό απόσπασμα. Ένα τέχνασμα που αποδεικνύει πόσο επιμελώς έχει διαβάσει κάθε κίνηση.

Το απόσπασμα από την Άριελ, τη μικρή γοργόνα, γίνεται αντιληπτό από αμερικάνικα site και σημειώνει 32 εκατομμύρια θεάσεις. Αντίστοιχα 6,8 εκατ. έχει συγκεντρώσει το βίντεό του από την επίσης ταινία του Disney, “Ψυχρά και Ανάποδα”.

Συγκεντρώσαμε εδώ ορισμένα από τα πιο επιτυχημένα του βίντεο:

Οι παραστάσεις του Ramirez γίνονται μεγάλες επιτυχίες, το κοινό τον ακολουθεί παντού, ενώ λαμβάνει μια σειρά από τιμητικά βραβεία σε εθνικά φεστιβάλ. Το 2018, επιστρέφει στην τηλεόραση με δική του “στήλη” στο τηλεοπτικό μαγκαζίνο Quotidien.