Γιατί δεν πρέπει να βλέπεις ερωτικά βίντεο στο κινητό;
Viral

Γιατί δεν πρέπει να βλέπεις ερωτικά βίντεο στο κινητό;

Γιατί δεν πρέπει να βλέπεις ερωτικά βίντεο στο κινητό;

Οι οπαδοί της “κινητής ευχαρίστησης” θα πρέπει να το ξανασκεφτούν

Δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν να “ψυχαγωγηθούν” με ερωτικά βίντεο μέσω του κινητού τηλεφώνου τους χωρίς να γνωρίζουν τους κινδύνους που παραμονεύουν.

Η νέα τάση φαίνεται πως “κερδίζει” μέρα με τη μέρα έδαφος, καθώς σε έρευνα που έγινε στις ΗΠΑ σε 100.000 συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας βρέθηκε ότι το 35% παρακολουθεί ερωτικά βίντεο από τη συσκευή του τηλεφώνου τους.

Κάτι τέτοιο λοιπόν είναι απαγορευτικό και ο λόγος; Μα φυσικά οι ιοί!

Οι εταιρείες που κατασκευάζουν λογισμικά ασφαλείας, συνιστούν προσοχή ως προς τη χρήση του κινητού για παρακολούθηση τέτοιων βίντεο, γιατί 9 στις 10 φορές πέφτουν θύματα ύποπτων προγραμμάτων που παρέχουν πρόσβαση στη συσκευή και στη συνέχεια αποσπώνται προσωπικές πληροφορίες του χρήστη.

Η εταιρία Wandera εξέδωσε προειδοποίηση ότι οι χρήστες που παρακολουθούν πορνογραφικό υλικό μέσω ενός smartphone, είναι περισσότερο εκτεθειμένοι σε κακόβουλα λογισμικά, καθώς τα κινητά, ειδικά τα Android, δεν έχουν τις ίδιες παραμέτρους ασφαλείας με έναν επιτραπέζιο υπολογιστή ή ένα laptop.

Επομένως, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να “φυλάνε τα ρούχα ” τους, επιλέγοντας άλλες συσκευές για τις “πικάντικες” αναζητήσεις τους.