Grumpy Cat: Πέθανε η πιο αξιαγάπητη “γκρινιάρα” γάτα του κόσμου
Viral

Grumpy Cat: Πέθανε η πιο αξιαγάπητη “γκρινιάρα” γάτα του κόσμου

Grumpy Cat: Πέθανε η πιο αξιαγάπητη “γκρινιάρα” γάτα του κόσμου

Θλίψη έχει προκαλέσει στους 2.4 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram, η είδηση του θανάτου της πιο γκρινιάρας γάτας, της γνωστής Grumpy Cat.

Η γατούλα έγινε διάσημη το 2012 μέσα από ένα video στο Youtube, το οποίο έχει πάνω από 21 εκατομμύρια views.

https://www.instagram.com/p/BqAv0QxFxYf/?utm_source=ig_web_copy_link

H ιδιοκτήτριά της, Tabatha Bundessen από την Αριζόνα, άφησε τη δουλειά της ως σερβιτόρα, 2  ημέρες μετά από την εμφάνιση της γάτας της στα social media.

Η Grumpy έγινε διάσημη χάρη στο μόνιμο “στράβωμα” που είχε στο πρόσωπό της. Για αυτό, ευθύνεται το γεγονός ότι έπασχε από νανισμό και προγναθισμό.

Χάρη στη διασημότητά της, κέρδισε πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια. Τα έσοδα αυτά προήλθαν από αμέτρητα  memes που κυκλοφόρησαν με εκείνην, 2 βιβλία με συμβουλές πώς  να παραμείνει κάποιος «στραβωμένος» μία ταινία, ακόμα και τη δική της μάρκα καφέ «Grumppuccino”.

https://www.instagram.com/p/BqgOpCCF5c9/?utm_source=ig_web_copy_link

Η ανθρώπινη οικογένειά της ανακοίνωσε την είδηση του θανάτου της λόγω λοίμωξης του ουροποιητικού, μέσω Instagram, γράφοντας:  «Μερικές μέρες είναι πιο ‘στραβές’ από κάποιες άλλες. Η Grumpy, πέθανε ειρηνικά το πρωΐ της 14ης Μαΐου, στο σπίτι, στα χέρια της μαμάς της Tabatha. Eκτός του ήταν το μωρό μας και πολυαγαπήμενο μέλος της οικογένειάς μας, έκανε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να χαμογελάσουν, ακόμα και σε δύσκολες περιόδους. Το πνεύμα της θα συνεχίσει να ζει μέσα από τους θαυμαστές της, παντού».

https://www.instagram.com/p/Bxjs_9zBmjU/?utm_source=ig_web_copy_link