Η εξομολόγηση ενός ντελιβερά: Πώς εκδικούνται όσους δεν τους αφήνουν πουρμπουάρ;
Viral

Η εξομολόγηση ενός ντελιβερά: Πώς εκδικούνται όσους δεν τους αφήνουν πουρμπουάρ;

Η εξομολόγηση ενός ντελιβερά: Πώς εκδικούνται όσους δεν τους αφήνουν πουρμπουάρ;

Την επόμενη φορά θα το σκεφτείτε δυο φορές, πριν τσιγκουνευτείτε το φιλοδώρημα

Πόσα βράδια έχουμε βάλει ταινία, έχουμε πάρει αναπαυτική θέση στον καναπέ μας μόνοι ή με παρέα και περιμένουμε με ανυπομονησία να χτυπήσει το κουδούνι με την παραγγελία μας;

Η απάντηση κυμαίνεται από πολλές μέχρι άπειρες και κάθε φορά υπάρχει η ίδια άβολη στιγμή του υπολογισμού του πουρμπουάρ, που θα δώσουμε στον ντελιβερά.

“Μήπως αφήνω πολλά, μήπως αφήνω λίγα;”, είναι η σκέψη στο μυαλό μας.

Ωστόσο, από ό,τι φαίνεται, κάποιοι δε μπαίνουν καν στη διαδικασία να δώσουν φιλοδώρημα στον διανομέα, με αποτέλεσμα ο απογοητευμένος εργαζόμενος να “βράζει” στο ζουμί του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Mirror, ένας ντελιβεράς, χρήστης του Reddit, περιέγραψε τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει το επάγγελμα του διανομέα, αλλά και τι μέτρα παίρνουν απέναντι στους κακοπληρωτές.

Ένας διανομέας, όχι μόνο παίρνει ελάχιστες απολαβές, αλλά μέρος από αυτές πηγαίνει και στο ρεζερβουάρ, μιας και πληρώνουν οι ίδιοι τη βενζίνη τους.

Σαν να μην έφταναν αυτά, οι σφιχτοχέρηδες πελάτες τους αρκετές φορές δεν τους αφήνουν ούτε για δείγμα πουρμπουάρ, πράγμα που τους εξοργίζει ακόμα περισσότερο και οδηγούνται σε πολύ ευφάνταστα μέσα για να πάρουν το “αίμα” τους πίσω.

Ο ντελιβεράς από το Reddit, εξήγησε πως είναι πιο μετριοπαθής στην εκδίκησή του από άλλους συναδέλφους του, αφού αρκείται στο να σημειώνει τα κινητά των συγκεκριμένων πελατών και να τους κάνει ένα δυσάρεστο πρωινό ξύπνημα, αφού τους καλεί αξημέρωτα με απόκρυψη.

Κάποιοι άλλοι, όμως, έχουν βρει τον πιο μοχθηρό τρόπο για να βγάλουν το “άχτι” τους και αυτός δεν είναι άλλος από το να σερβίρουν την ωραιότατη παραγγελία τους με σάλια και μύξες στον ανυποψίαστο πελάτη.

Μπορεί ο ίδιος να αποδοκιμάζει αυτή τη μέθοδο, αλλά σίγουρα είναι καλύτερη από το να μην κάνει τίποτα και να μείνει άγρυπνος όλη τη νύχτα από τα νεύρα.

Γι΄αυτό την επόμενη φορά που θα εμφανιστεί ο ντελιβεράς στο κατώφλι σας, σκεφτείτε δυο φορές πριν τον αποχαιρετήσετε με άδεια χέρια…