Ιαπωνία: Δισεκατομμυριούχος μοιράζει εκατομμύρια σε followers
Viral

Ιαπωνία: Δισεκατομμυριούχος μοιράζει εκατομμύρια σε followers

Ιαπωνία: Δισεκατομμυριούχος μοιράζει εκατομμύρια σε followers

Εσείς τον ακολουθείτε... ή ακόμα;

Ένας… απίστευτα ανοιχτοχέρης δισεκατομμυριούχος από την Ιαπωνία, αποφάσισε να χαρίσει 9 εκατομμύρια δολάρια στους followers που τον ακολουθούν στο Twitter.

Ο δαιμόνιος Yusaku Maezawa, είναι επιχειρηματίας της μόδας και οι τακτικές του, όχι μόνο του έχουν δώσει την πρωτιά στον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά του έχουν αποφέρει δισεκατομμύρια δολάρια.

Κάποια από αυτά , λοιπόν πρόκειται να δωρίσει μέσω της πλατφόρμας Twitter για τις ανάγκες ενός κοινωνικού πειράματος που αποφάσισε να διεξάγει!

Ο Maezawa, θέλει να δει , όπως είπε εάν τα χρήματα που θα κερδίσουν, οι υπερτυχεροί πρόκειται να δώσουν μια ώθηση στην ευτυχία τους.

Συγκεκριμένα, θα αλλάξει τη τύχη σε 1.000 ακόλουθούς του, που έκαναν retweet το παρακάτω post του από την Πρωτοχρονιά, μοιράζοντάς τους 9.000.000 δολάρια.

“Είναι ένα σοβαρό κοινωνικό πείραμα’, δήλωσε ο Maezewa στο YouTube, ελπίζοντας να κεντρίσει το ενδιαφέρον από ακαδημαΐκούς και οικονμομολόγους, το οποίο βασίζεται στη θεωρία των πληρωμών χωρίς προϋποθέσεις σε όλους τους πολίτες.

Συν τοις άλλοις, ο κουβαρντάς Ιάπωνας φαίνεται πως συνηθίζει να “αραίωνει” τα πλούτη του σε εκκεντρικές δραστηριότητες, όπως μιας και θα γίνει ο πρώτος επιβάτης που θα πετάξει γύρω από το φεγγάρι με το SpaceX της Elon Musk.

Αν διερωτάστε, γιατί μπαίνει σε αυτήν την διαδικασία, η απάντηση του είναι πολύ, πολύ απλή…

“Το κάνω γιατί έχω τα χρήματα και τον ελεύθερο χρόνο”, είπε.

Όσοι, λοιπόν, δεν προλάβατε να κάνετε το retweet, αλλά θα θέλατε να πάρετε, ένα κομμάτι από την, ομολογουμένως, “πλούσια πίτα” του, μην τα “βάφετε μαύρα”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιεί αντίστοιχο διαγωνισμό, αφού και στο παρελθόν έχει διαθέσει τεράστιο ποσό σε giveayway, επομένως περιμένουμε όλοι με τεράστια ανυπομονησία τα μελλοντικά “μπαξίσια” του.