Ινδία: Γαμπρός κόλλησε 100 άτομα με κορονοϊό στον γάμο του
Viral

Ινδία: Γαμπρός κόλλησε 100 άτομα με κορονοϊό στον γάμο του

Ινδία: Γαμπρός κόλλησε 100 άτομα με κορονοϊό στον γάμο του

Άσχημη κατάληξη είχε και ο ίδιος...

Ούτε έναν, ούτε δύο αλλά 100 άτομα φαίνεται πως πρόσβαλε με κορονοϊό ένας προγραμματιστής από την Ινδία καλώντας τους στον γάμο του.

Αν και είχε επιστρέψει πρόσφατα από προάστιο του Νέου Δελχί που εργαζόταν στην πόλη που διέμενε δεν είχε υποβληθεί σε τεστ για τον κορονοϊό παρά το γεγονός ότι ήδη εμφάνιζε ανησυχητικά συμπτώματα.

Οι οικείοι του αγνόησαν την επιθυμία του να αναβάλουν το ευτυχές γεγονός και κάπως έτσι πιθανολογείται πως κόλλησε τους προσκεκλημένους του.

Δυστυχώς, ο ίδιος ο νεαρός «έχασε» τη ζωή του μόλις 2 ημέρες μετά το μυστήριο σε ηλικία 30 ετών.

«Αν και δεν αισθανόταν καλά από τις 14 Ιουνίου και ήθελε να αναβάλει την ημερομηνία του γάμου οι δύο οικογένειες ήταν αντίθετες σε αυτό, κάνοντας λόγο για τις τεράστιες οικονομικές απώλειες που θα είχαν αν ακύρωναν τους εορτασμούς», δήλωσε συγγενής του στην Indian Express.

Μετά τον θάνατό του η οικογένειά του βιάστηκε να τον αποτεφρώσει χωρίς να ενημερώσει τις αρχές για το συμβάν με αποτέλεσμα να μην εξεταστεί για κορονοϊό, ωστόσο, μάρτυρες που βρέθηκαν στον γάμο του μίλησαν στις τοπικές αρχές για να βοηθήσουν στην ιχνηλάτηση των κρουσμάτων.