#InstaCelebs: Οι καλύτερες red carpet μεταμορφώσεις μιας 5χρονης
Viral

#InstaCelebs: Οι καλύτερες red carpet μεταμορφώσεις μιας 5χρονης

#InstaCelebs: Οι καλύτερες red carpet μεταμορφώσεις μιας 5χρονης

Η Alya Chaglar από την Τουρκία, έγινε διάσημη από τις αναρτήσεις της στο Instagram, όπου και μεταμορφώνει την 5χρονη κόρη της, Stefani, σε star του Hollywood.

Αυτό που η Alya Chaglar απολαμβάνει πιο πολύ από όλα είναι να περνάει χρόνο με τη κόρη της. Επειδή έχει και καλλιτεχνικές ανησυχίες, εμπνέεται από τις εμφανίσεις των star του Hollywood και τις μετατρέπει σε φορέματα για την μικρή της Stefani. Αρχικά, η πηγή έμπνευσής τους ήταν τα λουλούδια, τα λαχανικά και τα φρούτα.

Γιατί οι stars του Hollywood;

Όπως είπε η μαμά στο Bored Panda, «μια μέρα είδα την εμφάνιση της Rihanna με ένα γαλάζιο φόρεμα κι αποφάσισα να κάνω την ίδια ακριβώς για την κόρη μου. Αυτό έγινε πολύ δημοφιλές στα social media κι έτσι ξεκίνησα μια σειρά φωτογραφήσεων που ονομάζεται Dress Like A Celebrity με hashtag #ahStefani. Συνήθως μου παίρνει γύρω στα 30 λεπτά να φτιάξω την εμφάνιση της Stefani, μιας και χρησιμοποιώ χαρτί, πλαστικό, αλουμινόχαρτο και διάφορα υλικά που υπάρχουν στο σπίτι και τα ενώνω με συρραπτικό».

Τι λέει η ίδια η Stefani

Η μικρή δηλώνει πως αγαπάει πολύ να ποζάρει με τα ρούχα που τη ντύνει η μαμά της και δεν μπορεί να επιλέξει ποιο από όλα της αρέσει περισσότερο. Μιλάει ήδη άπταιστα ρώσικα, αγγλικά και τούρκικα και θέλει να γίνει σχεδιάστρια μόδας όταν μεγαλώσει.

Εδώ, μερικά από τα καλύτερα looks της Stefani. Ψηφίστε το αγαπημένο σας.