ΗΠΑ: Έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του στη διάρκεια διαδήλωσης για τον George Floyd
Viral

ΗΠΑ: Έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του στη διάρκεια διαδήλωσης για τον George Floyd

ΗΠΑ: Έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του στη διάρκεια διαδήλωσης για τον George Floyd

Viral έγινε η φωτογραφία που εξασφάλισε φωτογράφος

Κάτω από εξαιρετικά ιδιάζουσες συνθήκες αποφάσισε ένας νεαρός στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ να κάνει πρόταση γάμου στην αρραβωνιαστικιά του που περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Ο λόγος για τον Xavier Young, ο οποίος αν και αρχικά δεν ήθελε να πάει σε διαδήλωση για τον George Floyd λόγω υποχρεώσεων στη συνέχεια άλλαξε γνώμη και σαν να μην έφτανε αυτό διάλεξε αυτή τη συγκυρία για να της ζητήσει να τον παντρευτεί.

Έτσι, της ζήτησε να σταματήσουν για λίγο από την πορεία με την πρόφαση να πιει λίγο νερό και αντ΄αυτού γονάτισε και έβγαλε ένα μονόπετρο από την τσάντα του.

Στη διαδήλωση για προφανείς λόγους υπήρχαν αρκετοί φωτογράφοι με έναν εξ αυτών να εξασφαλίζει αποκλειστικό στιγμιότυπο από τη στιγμή της πρότασης εν μέσω των έκρυθμων γεγονότων στη Βόρεια Καρολίνα.

“Είχα μαζί μου την φωτογραφική μηχανή για να τραβήξω για την εταιρεία που δουλεύω. Έτυχε να στέκομαι εκεί όταν γονάτισε και φυσικά άρχισα να τραβάω φωτογραφίες”, δήλωσε ο Charles Crouch στο E! News.

Ο φωτογράφος μοιράστηκε μάλιστα στα social media τρεις από τις εικόνες που τράβηξε εκείνη τη μέρα, γράφοντας ως λεζάντα:

“Πήγα στο κέντρο για να διαδηλώσω ενάντια στην αστυνομική βία. Ήμουν ευλογημένος που απαθανάτισα αυτή την πρόταση γάμου μέσα στο χάος”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Went downtown to the protest against police brutality. I was blessed to capture this proposal in the midst of what would become chaos. #georgefloyd #protests #blacklove @sony @sigmaphoto #sonya7s #sigmaartlens @sonyalpha

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charles x 2 (@popandsock) στις