ΗΠΑ: Ο πρώτος γάμος “κοινωνικής απόστασης” είναι γεγονός!
Viral

ΗΠΑ: Ο πρώτος γάμος “κοινωνικής απόστασης” είναι γεγονός!

ΗΠΑ: Ο πρώτος γάμος “κοινωνικής απόστασης” είναι γεγονός!

"Ο έρωτας στα χρόνια του κορονοϊού", έγραφε το προσκλητήριο

Πώς θα σας φαινόταν να παντρευτείτε εν μέσω επιδημικού συναγερμού σε όλον τον κόσμο με τους καλεσμένους να απέχουν τουλάχιστον 2 μέτρα ο ένας από τον άλλον;

Σίγουρα πρόκειται για έναν γάμο που δεν θα προτιμούσε η πλειοψηφία, όχι όμως και ένα ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη της Αμερικής που έκανε τον πρώτο γάμο “κοινωνικής απόστασης” πραγματικότητα.

Με φόντο το πάρκο του Riverside και για μουσική υπόκρουση το γαμήλιο εμβατήριο του Mendelssohn να παίζει από ένα κινητό, η Molly Rosner περπάτησε επάνω σε πέταλα ρόδων και “δέθηκε” με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Paul Anderson, σε μία στενή και συγκινητική τελετή.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016 και το αρχικό τους πλάνο ήταν να παντρευτούν στις 10 Μαΐου σε ένα εστιατόριο στο Brooklyn με 120 καλεσμένους, DJ, δείπνο και όλα τα συναφή.

Ωστόσο, τα νέα δραματικά δεδομένα εξαιτίας του κορονοϊού άλλαξαν τα σχέδιά τους και προκειμένου να μην ματαιωθεί ο γάμος τους πήραν την απόφαση να παντρευτούν άμεσα, ενώ με αυτόν τον τρόπο θα αποκτούσε και ο γαμπρός κοινωνική ασφάλιση μιας και ήταν ανασφάλιστος.

“Έρωτας στα χρόνια του κορονοϊού” ήταν ο τίλος επάνω στις προσκλήσεις και είχαν την  επισήμανση “Παντρευόμαστε σήμερα!”. Στάλθηκαν μέσω e-mail την Τετάρτη και τις συνόδευαν οι απαραίτητες οδηγίες προφύλαξης για τους καλεσμένους, ώστε να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του ιού.

“Θα πρέπει να τηρηθεί αυστηρά η απόσταση των δύο μέτρων περίπου και μην ξεχάσετε να φέρετε δικά σας πλαστικά ποτήρια για τις προπόσεις”, έγραφε η πρόσκληση.

“Εικονικές αγκαλιές σε όλους είναι το μόνο είδος που επιτρέπεται”.

Στην τελετή έδωσαν το “παρών” δεκατέσσερις προσκεκλημένοι με λουλούδια και μπουκάλια σαμπάνιας, ενώ στο τέλος ανέφεραν πως ο γάμος αυτός ήταν ό,τι πιο χαρμόσυνο έζησαν σε μια τόσο σκοτεινή εβδομάδα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι σχεδιάζει να περάσει ένα υπέροχο ταξίδι του μέλιτος στην εξωτική… καραντίνα του σπιτιού τους και να γευτεί υπέροχα εδέσματα από τα χέρια των delivery!

Πηγή: NY TIMES