Καναδάς: Βιβλιοπωλείο φιλοξενεί αδέσποτα γατάκια για να τους βρει οικογένεια
Viral

Καναδάς: Βιβλιοπωλείο φιλοξενεί αδέσποτα γατάκια για να τους βρει οικογένεια

Καναδάς: Βιβλιοπωλείο φιλοξενεί αδέσποτα γατάκια για να τους βρει οικογένεια

Ξεχωρίζει από όλα τα άλλα!

Και τι δε θα έδιναν όσοι αγαπούν τις γάτες και τα ζώα για να βρεθούν στο βιβλιοπωλείο Otis & Clementine’s Books and Coffee στον Καναδά!

Στο ξεχωριστό αυτό βιβλιοπωλείο μπορείς να απολαύσεις τον μυρωδάτο καφέ σου,  να διαβάσεις τις σελίδες από το αγαπημένο σου βιβλίο, αλλά μην τρομάξεις αν τέσσερα πατουσάκια βρεθούν να αλωνίζουν πάνω στα γόνατά σου…

Ο λόγος;

Το βιβλιοπωλείο Otis & Clementine’s έχει βάλει σκοπό να σώσει όσα περισσότερα αδέσποτα γατάκια μπορεί και ο τρόπος που διάλεξε είναι από τους πιο πρωτοποριακούς.

Στο χώρο του φιλοξενεί δεκάδες γατάκια, τα οποία αρχικά βρίσκονταν στο δρόμο, προσφέροντάς τους στέγη και προστασία από τους κινδύνους της αδέσποτης ζωής.

Εκεί μπορείς να τα χαζέψεις στα πιο χαριτωμένα παιχνίδια ανάμεσα στις στοίβες των βιβλίων και να κάνεις και την καλή πράξη της ημέρας, υιοθετώντας όποιο θες μιας και ο βασικός σκοπός είναι να βρεθεί μια οικογένεια να τα αγαπήσει.

Η ιδιοκτήτρια Ellen Helmke είπε σε δηλώσεις της, ότι μαζί με τα γατάκια είναι συνήθως και μία μαμά γάτα και πως συνεργάζεται με την φιλοζωική ομάδα South Paw Conservation Nova Scotia, η οποία φέρνει τα γατάκια που διασώζει στο βιβλιοπωλείο της.

Δείτε μερικά από τα γλυκά τους μουτράκια παρακάτω:

https://www.instagram.com/explore/locations/226750554003901/otis-clementines-books-coffee/