Kare Mastanamma: Πέθανε η γηραιότερη YouTuber στον κόσμο
Viral

Kare Mastanamma: Πέθανε η γηραιότερη YouTuber στον κόσμο

Kare Mastanamma: Πέθανε η γηραιότερη YouTuber στον κόσμο

Μια μαγείρισσα 107 ετών από την Ινδία, η Kare Mastanamma, η οποία συγκαταλεγόταν στους γηραιότερους YouTubers στον κόσμο, απεβίωσε σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο κανάλι της.

Η Kare, μια μικροσκοπική γιαγιά από το νότιο κρατίδιο Άντρα Πραντές, έγινε γνωστή στο διαδίκτυο τα τελευταία δύο χρόνια χάρη στα βίντεο με τη μαγειρική της.

Η υπερήλικη σταρ του διαδικτύου εκτιμάται πως ήταν άρρωστη τους τελευταίους 6 μήνες, καθώς στο κανάλι της στο Youtube δεν ανέβαιναν πλέον βίντεο. Πολλοί θαυμαστές της εξέφρασαν τη λύπη τους με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η γιαγιά που μαγείρευε έξω από την κουζίνα

Το κανάλι της Kare στο YouTube, το Country Foods, που το διαχειρίζονταν ο εγγονός της κι ένας φίλος του, προσέλκυσε πάνω από 1,2 εκατ. συνδρομητές από τότε που δημιουργήθηκε το 2016.

Η Mastanamma, που συχνά μαγείρευε σε έναν υπαίθριο χώρο, σε ένα απομονωμένο χωριό της Ινδίας, ήταν διάσημη για τα παραδοσιακά ινδικά πιάτα που ετοίμαζε.

Μια συνταγή της, το κοτόπουλο τυλιγμένο με φύλλο μπανανιάς και μαγειρεμένο μέσα σε καρπούζι προσέλκυσε 11 εκατ. views στο YouTube.

Στα βίντεό της, συχνά ξεφλούδιζε τα λαχανικά με τα χέρια και σέρβιρε το φαγητό με τον παραδοσιακό τρόπο, πάνω σε φύλλα μπανανιάς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ