Κατέβασαν από το αεροσκάφος γυναίκα που αρνήθηκε να φορέσει μάσκα
Viral

Κατέβασαν από το αεροσκάφος γυναίκα που αρνήθηκε να φορέσει μάσκα

Κατέβασαν από το αεροσκάφος γυναίκα που αρνήθηκε να φορέσει μάσκα

Ο εκνευρισμός της και τα χειροκροτήματα των επιβατών

Στις 19 Ιουλίου μια πτήση από το Οχάιο προς τη Βόρεια Καρολίνα, με αεροσκάφος της American Airlines, έμελλε να γίνει viral εξαιτίας μιας αντιδραστικής γυναίκας που αρνούνταν να τηρήσει τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών.

Όπως είναι γνωστό, κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, όλοι οι επιβάτες οφείλουν να φορούν τη μάσκα τους για να αποφευχθεί η εξάπλωση του Covid – 19. Παρόλα αυτά υπάρχουν και κάποιοι που αρνούνται να δεχτούν τα νέα δεδομένα.

Στο βίντεο που τράβηξε η επιβάτης, Jordan Slade, βλέπουμε την εν λόγω κυρία να μαζεύει αργά και χωρίς να βιάζεται τα πράγματα της, ενώ ένας επιβάτης της φωνάζει «απλά φύγε!». Με το που γυρίζει προς την έξοδο, όλοι οι επιβάτες χειροκροτούν και ζητωκραυγάζουν. «Μπορείτε να χειροκροτείτε όσο θέλετε» απαντά η γυναίκα εμφανώς εκνευρισμένη.

Στο πίσω μέρος, δύο μέλη του προσωπικού, τα οποία φορούν μάσκες, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί λόγω του κορονοϊού, περιμένουν την γυναίκα για να την συνοδεύσουν έξω από το αεροπλάνο.

Εκτός από το γεγονός ότι αρνήθηκε να φορέσει μάσκα, νωρίτερα η γυναίκα είχε απαιτήσει να επιβιβαστεί πρώτη, ενώ δημιούργησε και άλλα θέματα, όπως καταγγέλλουν επιβάτες.