Κωνσταντίνος Οροκλός: Κάνει base jump από κεραία της ΕΡΤ
Viral

Κωνσταντίνος Οροκλός: Κάνει base jump από κεραία της ΕΡΤ

Κωνσταντίνος Οροκλός: Κάνει base jump από κεραία της ΕΡΤ

Την ριψοκίνδυνη προσπάθεια του Κωνσταντίνου Οροκλού, να αναρριχηθεί σε κεραία της ΕΡΤ και να πέσει από εκεί με αλεξίπτωτο κατέγραψε η ομάδα Up Drones. Ο μακρυμάλλης παίκτης της πρώτης σεζόν του Nomads, λατρεύει τα extreme sports. Ειδικά, φαίνεται πως αποτελεί καθημερινότητά του η πτώση από μεγάλα ύψη. Το base jumping δηλαδή, αλλά και το skydive. Στο πρώτο κανείς ανεβαίνει σε ένα υψηλό σημείο, από το οποίο πέφτει στο κενό με αλεξίπτωτο. Στη δεύτερη περίπτωση, ίπταται με τη βοήθεια ειδικής στολής για αρκετό χρόνο, μέχρι να ανοίξει το αλεξίπτωτο.

Στο βίντεο που βλέπετε, οι συντελεστές δεν μας αποκαλύπτουν την ακριβή τοποθεσία της χαρακτηριστικής ερυθρόλευκης κεραίας. Ωστόσο, καταγράφουν όλα τα βήματα ως την κορυφή, αλλά φυσικά και την πτώση.

Το ατύχημα πριν από έξι χρόνια

Προ ημερών, ο Κωνσταντίνος μοιράστηκε με τους φίλους του στο Facebook μια φωτογραφία του από κάποιο δωμάτιο νοσοκομείου. Όπως εξήγησε, έπειτα από  λάθος εκτίμηση, είχε ένα σοβαρό ατύχημα που τον καθήλωσε στο κρεβάτι για τρεις ολόκληρους μήνες. Ωστόσο, φαίνεται πως το γεγονός δεν τον πτόησε και συνεχίζει να κάνει τις δραστηριότητες που τον γεμίζουν περισσότερο.