Κορονοϊός: Διαδικτυακή πλατφόρμα πολεμά τον ιό προσφέροντας…δωρεάν πορνό!
Viral

Κορονοϊός: Διαδικτυακή πλατφόρμα πολεμά τον ιό προσφέροντας…δωρεάν πορνό!

Κορονοϊός: Διαδικτυακή πλατφόρμα πολεμά τον ιό προσφέροντας…δωρεάν πορνό!

Μια διαφορετική προσέγγιση στην "μάχη" κατά του ιού...

Έναν παράδοξο τρόπο σκαρφίστηκε η διαδικτυακή πλατφόρμα πορνό xHamster για να πολεμήσει τον κορονοϊό μετά το ξέσπασμα που έκανε φέτος σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Alex Hawkins, αντιπρόεδρος της ιστοσελίδας ερωτικού περιεχομένου, ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες την απόφασή του να ενισχύσει τις προσπάθειες όλων των υπηρεσιών και μονάδων υγείας που προσπαθούν να καταπολεμήσουν την επιδημία του κορονοϊού, προσφέροντας δωρεάν premium πρόσβαση σε όλους τους κατοίκους των πληγέντων περιοχών μέχρι το τέλος του Μαρτίου.

Συγκεκριμένα οι τυχεροί της ευφάνταστης αυτής πρωτοβουλίας είναι όσοι διαμένουν στην Τεχεράνη, την Τενερίφη, σε διάφορες περιοχές της Λομβαρδίας και του Βενέτο στην Βόρεια Ιταλία.

“Ο πιο εύκολος τρόπος να εμποδίσουμε την εξάπλωση του ιού είναι να μην ερχόμαστε σε στενή επαφή με άλλους και εκεί ακριβώς έρχεται να βοηθήσει το πορνό. Η επιθυμία για σεξ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ερεθίσματα της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και μπορούμε εκμεταλλευτούμε το πορνό σε αυτήν την φάση, για να κρατήσουμε τους ανθρώπους στα σπίτια και τα δωμάτιά τους”, ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του.

Επίσης πληροφόρησε πως το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να αποκτήσουν την free συνδρομή είναι να στείλουν ένα email στην πλατφόρμα με θέμα COVID-19.

Οι Έλληνες λάτρεις του “σπορ” μάλλον θα απογοητευτούν, καθώς προς στιγμήν η χώρα μας δεν είναι στην “χρυσή” λίστα αυτών που κερδίζουν το δωρεάν “εισιτήριο” της απόλαυσης ενόψει κορονοϊου…